Obavy z gastro vyšetrenia: Ako dlho to trvá?
Dobrý deň. Chcela by som sa spýtať ako dlho trvá vyšetrenie hadickou na gastre? Pravdepodobne tam pôjdem, chcem ísť. Ale neskutočne sa bojím že najradšej by som nešla.
Mavam poslednú dobu pravidelne pokazený žalúdok, býva mi ťažko po jedle….Začalo to všetko ako sa mi potvrdili uzkosti. Mám uzkosti už od decembra. Žalúdočné problémy možno posledný mesiac,dva… niekedy sa mi aj stáva že mam aj taký pocit “napnuteho” brucha. Nieje to bolesť ale je to len taký divný pocit neviem či chápete čo myslím. Ako keď máte možno svalovicu ale nieje to svalovica. Prepáčte neviem to lepšie vysvetliť.
Pôjdem k obvodnej lekárke ale straaaašne sa bojím. Som z okolia Prievidze, viete poradiť dobrého doktora v okoli Prievidze? Som ochotná cestovať kúsok ďalej.
Ak aj mi neviete poradiť lekára akú máte skúsenosť? Ako dlho to trvá? Strašne sa bojím naozaj … až tak že sa braním ísť k doktorke ale stále si hovorím že musím ísť …
Samozrejme neviem či ma doktorka hneď pošle na gastro ale to som ja cez uzkosti… hneď najhoršie scenáre…
Odporucam hadicku cez nos ta je tenka, je to v pohode. Ak mas niekde tam u vas takeho lekara, ktory to robi touto metodou.
Trvá to chvíľočku,pár minút.Netreba sa báť

Tebe je zle od zaludka, lebo mas psychicke tazkosti. Tie sa premietaju do traviaceho traktu.