icon

Ochrana bedrových kĺbov

3michaela23
21. jan 2021

Dobry den,poradte mi co by sa dalo urobit na oddialenie ochraba pred dalsim poskodenim,pre bedrove klby,ktore su uz teraz opotrebene medzi 2. a 3. stupnom.

pribinak
21. jan 2021

Kvalitná obuv.

77daniela77
21. jan 2021

Alavis.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
kubiatko30
21. jan 2021

@3michaela23 odporucam LR aloe vera gel freedom, dokazatelne obnovuje klbove mazivo, chrani pred poskodenim atd, moze sa pit dlhodobo a ma fakt vysledky....ak chcete viac info tak mi napiste spravu, viem vam ho dat len za nakupnu cenu (nie katalogovu)

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
kubiatko30
21. jan 2021

@bambulienka25 nie je to reklama ani biznis (este som aj napisala ze nepotrebujem zarabat, som samoodberatel) a z vlastnej skusenosti viem, ze priatelovej mame velmi tento gel pomohol....to je vsetko

zdenka13
24. jan 2021

@3michaela23 ahoj. Ja poznám chlapíka, čo mal pred operáciou kĺbu, nemohol už ani ležať, bolo to veľmi zlé, chodil o palici. Dnes je ok, spokojný človek, chodí sám bez problémov. Jeho telo sa dostalo do formy pomocou bylinných zmesí pre očistenie, doplnenie a regeneráciu buniek, tkanív, orgánov a pomocou zmeny životosprávy. Telo začalo opäť tvoriť kolagén. On bol v koncoch a je fit. Naše telo má neuveriteľnú schopnosť regenerácie, len treba vedieť ako na to. Ak chceš, napíš mi, viem ti v tom poradiť 😊

anicka26
4. feb 2021

cvicenie a posilovanie svalstva nohy je zaklad...Ja som bola takmer 20 rokov kandidatka na vymenu.Aspon takto som to oddialila.Ale uz som sa tomu nevyhla,takze skoro rok a pol beham s endoprotezou.Ked uz su velke bolesti,a neda sa svietit netreba sa bat 🙂A vyzivne doplnky su strata casu a penazenky.Cvicit,cvicit a cvicit 🙂