Očkovanie na Covid a inkontinencia

mariamisko
29. nov 2021

Prosim vas stalo sa niekomu ze po ockovani na covid ...teda mne na 4 den zacal unikat moc....stretla som sa stym ze zeny po ockovani mali menstruaciu vkuse aj 3 mesiace no unik mocu nestalo sa nikomu ?????

vanda323
29. nov 2021

@mariamisko Ahoj, nemôže to byť stres? Som počula že aj zo stresu uniká moc

anjelicek26
29. nov 2021

co vsetko je v dnesnej dobe vedlajsi ucinok ockovania je fascinujuce. Prosim normalne chod do lekarne, kup si pruzky na moc a objednaj sa k obvodnemu lekarovi. A nie, ani o zene, co by po ockovani menstruovala tri mesiace som nepocula, co su toto zas za jedna baba povedala... ano posunie sa obcas trochu cyklus, ako pri kazdej medikacii/ockovani je to mozne, ale nie zas toto...

deniska2107
29. nov 2021

no ja som po pôrode skončila mi 6 nedelka a za dva dni mi začala menštruácia a to som po pôrode 3 mesiace. Bola som u lekára no nič tam nevidel takže budú musieť ísť do nemocnice. A teraz v sobotu som bola na očkovaní a neviem ci to ktomu neako prispelo no mám ju oveľa silnejšiu. No že by po očkovaní začala menštruácia to určite nie. Ani ten moč asi nie. Skôr som mala horecku všetko mňa bolelo a bola som ako nafetovaná. Postel ako by semnu lietala ale to preto lebo sa mi točila hlava. A bolí ma rameno kde mi to pichli. Aj mi opuchlo.