icon

Očkovanie po Covide-19

29. aug 2022

Ahojte. Akurát sme doma prekonali kovid. S manželom ideme v októbri letecky do Francúzska, a máme len dve dávky očkovania.. chceli by sme tretiu stihnúť v priebehu septembra, neviete či to bude možné? Taktiež nemáme doklad o prekonaní, mňa chcela moja doktorka poslať na pcr ale v tom momente by som to nezvládla, teraz by som už nebola pozitívna.. vie mi vydať doklad moja obvodná? Ďakujem za všetky odpovede.

doriiis
29. aug 2022

Myslim si ze doklad o prekonani sa viaze na pcr test....ale opravte ma ak sa mylim

autor
29. aug 2022

@doriiis tiež si myslím že to je tak.. 🙄 keby som to vtedy vedela tak sa tam nejak doplazim, už ale asi neskoro

doriiis
29. aug 2022

A na ockovanie tretou davkou by som nesla tak skoro po prekonani...vase telo moze obsahovat az prilis vela protilatok....pol roka po prekonani sa odporuca ockovat

lucia147852
29. aug 2022

A načo vam je tretia nefungujúca dávka keď ste teraz prekonali? Covid pass nepotrebujete momentálne skoro nikde

lasoli
29. aug 2022

@lucia147852 to by ma tiez zaujimalo

matkahelka
29. aug 2022

a naco ti je tretia davka teraz? ani francuzsko ani letecka spolocnost covidpass nevyzaduju. ved dookola sa vsade hovori, ze sa covid povazuje za bezne respi ochorenie a nebudu sa zavadzat ziadne opatrenia, pretoze sme sa premorili. my sme boli teraz v lete 2x v zahranici, leteli sme a nikde nic.

autor
30. aug 2022

Možno preto, že o mesiac môžu byť zasa zavedené nezmyselné opatrenia? 🤷🏽‍♀️ Najmä na letiskách.. a keďže nebudem mať doklad o prekonaní...🤷🏽‍♀️ Veď práve preto sa pýtam, tak neviem čo tak ofenzívne všetci 😏