Odhlásenie z očkovania

kaja1986
8. mar 2021

Ahojte nema prosim niekto skusenost s odhlasenim z terminu ockovania cez formular NCZI ? Ako dlho to trva? Zrusi sa termin hned? Da sa prihlasit hned po zruseni na iny termin ? (ked teda terminy budu..) Je covid pass hned nanovo aktivny? Dakujem

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kaja1986
autor
8. mar 2021

@viestta len telefonicky? Ten formular na odhlasenie nefunguje?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aniele
8. mar 2021

@viestta Netreba si robiť ilúzie, že to bude fungovať. Chcela som pred dvomi týždňami meniť miesto, bližšie k bydlisku, na stránke sa nedalo nikam dostať, žiadne informácie o možnosti zmeny, tlf akurát automat, operátor v nedohľadne. Povedala som si, že sa skúsim dostať do formulára (podľa návodu) a uvidím, či sa niečo dá spraviť. Overovacia sms mi prišla po 35 minútach!, po jeho zadaní sa stránka rozhodla hrať mŕtveho chrobáka. Slovenská digitalizácia v praxi (kto skúšal niečo riešiť cez Slovensko.sk, vie, o čom hovorím). Tak som sa na to vykašlala a pocestovala som si.

aniele
8. mar 2021

@kaja1986 Mne nefungoval. Pozri vyššie.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kaja1986
autor
8. mar 2021

@aniele dobre ze hovoris, lebo som tiez chcela zmenu miesta.. kym by som ohlasila, tak by bolo po terminoch..dakujem moc za info

hettinka
8. mar 2021

@kaja1986 dá sa volať sem
Call Centrum NCZI +421 2 32 353 030

Všetko vysvetlia, len treba dlhšie nechať zvoniť.

evkamotka
8. mar 2021

Telefonicky nas odhlasil velmi mily chlapik bez problemov, len bolo treba na zaciatku dlho cakat na linke

hettinka
9. mar 2021

Inak, má sa prerábať systém prihlasovania, bude akási "čakáreň", kam sa človek len zaregistruje a oni mu pridelia čas a miesto až ked na neho príde rad.
Ja by som nič neodhlasoivala a radšej vycestovala, pokial ste termín chytili teraz. Lebo može sa stať, že na další budete čakať aj týždne alebo mesiace... a dostanete ho vtedy, ked nebude vyhovovať.