Odporúčania na psychiatrické nemocnice poskytujúce EMDR terapiu
Dobry. Mam tazku depresiu a tazku kumulovanu PTSD. Lieky na depresiu mam nastavene dobre. Ale neriesia PTSD a zachvaty sa zhorsuju. Mate nejake dobre skusenosti s Psychiatrickou hospitalizaciou kde by vedeli poskytnut terapiu EMDR alebo inu? Mam neskutocny strach z nemocnic. Je jedno kde na SK okrem KREMNICE, BB a NZ. EMDR terapeuta neviem najst dobreho lebo ti bud neberu alebo su velmi drahi. Prosim len komentare k teme ak veci a tiez poprosim o slusnost. Dakujem za pochopenie. 🙏
@anonym_autor aké záchvaty máš paniku?Ak by si mala dobré nastavené lieky, tak nepríde panicky záchvat ani úzkosť.PTSD sa treba u psychológa vyrozprávať naučí techniky.Na liečení sú skôr komunitné sedenia majú väčšiu úspešnosť ako jeden na jedného a neviem či sa robí emdr viac nie ako áno.Uz si bola na liečení?
Sú prípady kedy je lepšie sa k traume nevracat.Popis čo je problém máš flashbacky, alebo kvôli traume nevieš naviazať vzťah, inak ta to obmedzuje v živote?
@anonym_d61399 flasbaky mam uz casto a roky a su castejsie. Kvoli traume fungujem ako zombiee alebo robot. Nic ma netesi, na nic sa uz nedokaazem sustredit, stale placem. Praveze som.na hospitalizacii este nebola a psychologicka ju odporuca. Mam.neskutocny strach z akejkolvek nemocnice. Su vraj aj ine sposoby na spracovanie traumy nie len emdr. Rozpravat uz o veciach stale dookola.nema u mna zmysel. Vsetko.boli. Preto ma zaujimaju recenzie na psychiatricke nemocnice kde boli ludia spokojni a aj im pomohli.
Ja som bola v pezinku na psychosomatickej klinike. Boli tam aj baby s traumou a stav sa im zlepsil, no emdr nerobia

@anonym_autor aké záchvaty máš paniku?Ak by si mala dobré nastavené lieky, tak nepríde panicky záchvat ani úzkosť.PTSD sa treba u psychológa vyrozprávať naučí techniky.Na liečení sú skôr komunitné sedenia majú väčšiu úspešnosť ako jeden na jedného a neviem či sa robí emdr viac nie ako áno.Uz si bola na liečení?
Sú prípady kedy je lepšie sa k traume nevracat.Popis čo je problém máš flashbacky, alebo kvôli traume nevieš naviazať vzťah, inak ta to obmedzuje v živote?