icon

Odstránenie kožných výrastkov

endymedekova
16. aug 2014

Dobrý deň. Chcela by som sa spýtať, či tu niekto má skúsenosti s odstranovaním kožných výrastkov doma. Priateľ ich má na krku a hrudi, aj na brade, vadia mu pri holení. Sú ako malé guličky. Čítala som, že sa dajú odstrániť napr. potieraním jablčným octom, alebo lakom na nechty, prípadne odstrihnúť, ale ale to radšej nechcem skúšať emoticon poradíte mi prosím?

Strana
z2
seblicek
25. júl 2024

@danajahotkova a tak dobre potom, nie? Citala som, ze aj pluzgiere sa mozu spravit po odstraneni, to asi ked je ten vyrastok nejaky vacsi. Dobre si pochodila. Kolko si toho odstranovalo? Vyslo ti to pero v pohode na to?

jaja0405
25. júl 2024

@partagnan nebolelo?nekrvacalo?

jablon_katka
31. júl 2024

@danajahotkova Presne tak treba postupovat 🙂 Nie ako moj muz, co najskor vsetko vyskusa a ked sa mu to nejak nevydari, tak az potom zacne studovat navody 😀

danajahotkova
5. aug 2024

@seblicek Áno jasné, všetko dobré. To sa nesťažujem, ak by to tak znelo. Práveže naopak, som milo prekvapená z celého toho výmyslu, ako to jednoducho funguje a ako rýchlo to išlo všetko. Takže za mňa úplne super skúsenosť 🙂

danajahotkova
5. aug 2024

@jablon_katka Hahah, tak to sú chlapi, čo ti poviem. Ten môj tiež nie je iný. To už automaticky sa ho pýtam, či mám pozrieť návod, keď ide robiť niečo nové, čo ešte nerobil 😀

seblicek
12. aug 2024

@danajahotkova tak to ma teší, že to takto dobre dopadlo. a všetko sa ti podarilo odstrániť, či si si nechala aj niečo na ďalší raz ešte? vystačilo ti to?

jablon_katka
13. aug 2024

@danajahotkova Tak to mame doma asi dost podobne typy 😀 Ale tak toto nie je nic narocne alebo komplikovane. Akurat co by som tak podotkla, tak netreba zabudnut na tu naplast okolo vyrastku, aby okolita pokozka neprisla k nejakej ujme.

danajahotkova
23. aug 2024

@seblicek Stačilo úplne v pohode, ešte som aj odložila, ono sa to dá aj neskôr použiť. Že ak by sa to niekomu ešte hodilo, lebo ja už nemám čo ďalšie odstraňovať 😀
@jablon_katka Neboj nič, to som nezabudla, poctivo som prečítala, ako sa má postupovať 😀 🙂

adrianna23
5. mar 2025

@danajahotkova ahoj prosím ťa, to pero je na koľko cca použití? Neviem to dohľadať. Že už keď ho kúpim tak že aj rodine ho dám.

Strana
z2