Odstránenie - prerušenie potných žliaz v podpazuší

nela82
8. feb 2012

Uz dlhsiu dobu zhanam ohladom tohto blizsie informacie..no zatial neuspesne 😒

kvojtanikova
8. feb 2012

@nela82 ahoj, mozno kym zozenies niekoho, kto vie o operacnom zakroku, mozem odporucit pripravok Driclor z lekarne, neviem ci si ho uz skusala, mne velmi pomohol. Teraz ho nepouzivam, lebo kojim, ale len co ho dokojim, zase si ho budem davat. Konecne som si mohla obliekat aj farebne tricka, nielen biele na ktorych nebolo skvrny od potu tak vidno.

nela82
autor
8. feb 2012

@kvojtanikova uz som skusala-a nezabralo...A tiez mam obavy z vedlajsich ucinkov 😒
A tie mapy v podpazusi-hotova katastrofa 😔 Doma je vsetko ok..no ako nahle niekam idem..hotova katastrofa.. 😔

marianka79
8. feb 2012

@kvojtanikova driclor je super v lete používam aj ja inokedy sa vobec nepotím len v to leto 😉

kvojtanikova
8. feb 2012

@nela82 ano, aj ja ked som v klude tak sa menej potim, no v praci kde sa musim sustredit, stresovat (som ucitelka) to bolo ozaj trapne chodit taka flakata. A ako dlho si ten Driclor pouzivala? Mne zabral tak po 2 tyzdnoch co som ho pouzivala denne, potom postupne kazdy 2. den az napokon mi stacilo pouzit raz za 4 dni. Takze potom som uz ani tie vedlajsie ucinky neriesila, pri takej nizkej aplikacii.

nela82
autor
8. feb 2012

@kvojtanikova ja som skusala necely tyzden..aj to nie pravidelne...tiez kojim-bala som sa.Hoci mi poradili,ze mozem-no radsej som s tym uplne prestala.Takze mozno ak prestanem kojit...a zacnem pravidelne pouzivat..neviem..Aj pocas tych par dni co som to pouzila-este viac som sa potila...

kvojtanikova
8. feb 2012

@nela82 teraz sa viac potis aj prave kvoli tomu kojeniu, takze ked uz bude babatko dost velke a prestans kojit, skus to este raz a podla odporuceneho davkovania, verim ze to pomoze. Podla mna vzdy je lepsie vyskusat taketo nieco ako podstupit operaciu, ved ak to ozaj nepomoze, tak sa ta operacia bude dat aj neskor urobit. Na tom Driclore aj pisu ze postupne sa dopracujes aj k pouzitiu 1x za tyzden, takze to je podla mna v pohode.

nela82
autor
9. feb 2012

@kvojtanikova ano,mas pravdu..je logicke,ze najprv vyskusam len ten driclor..no podla mna mi to aj tak nepomoze ☹ Ja sa potim bez ohladu na pocasie...Je uplne jedno ci je teplo-horuco,alebo naopak-zima a mraz.. 😔 Uz ako som pisala..ak som doma-je vsetko ok-no ako nahle idem niekam-potrebujem nieco riesit..uz mam "mapy"..Velmi ma to obmedzuje..po vsetkych strankach..
Raz som videla v televizii,ze je ta moznost-tak by som rada vedela o tom nieco blizsie..co sa tyka tej operacie..

kvojtanikova
9. feb 2012

@nela82 no ved mozno ti tu dakto pomoze. Ja sa tiez potim vsade a stale, tiez mi je jedno ci je leto alebo zima. A ty si sa tak potila aj pred tehotenstvom a kojenim? Lebo mne sa to tak masivne zacalo po prvom porode, predtym som sa tiez potila, ale menej a hlavne to tak nepachlo, teraz akokeby tie hormony si so mnou robili co chcu 😠

nela82
autor
9. feb 2012

@kvojtanikova no...u mna to bolo aj pred tym..vlastne postupne od puberty sa to zhorsovalo a zhorsovalo..a vraj sa to bude stale len a len zhorsovat-preto by som to chcela takto vyriesit a skoncovat s tym ☹ No je pravda,ze sa obavam tych vedlajsich ucinkov ☹

martulamarta
8. jan 2013

Jediné, čo mne pomohlo s mojím dlhoročným problémom – neskutočným potením rúk a pazúch, pričom som už vyskúšala všetko možné, bola operácia s názvom sympatektómia. Operovali ma v Martine v decembri, je tam nová chirurgická klinika, perfektné priestory a personál, mňa operoval Dr. Dzian, ktorý sa tomu venuje, najskôr som ho kontaktovala mailom, veľmi ústretový a solídny, všetko mi vysvetlil, bola som veľmi spokojná. Neverila som , ale ihneď po operácii boli ruky suché...úžasné. Ak by ste chceli na neho kontakt....buď ho priamo vyhľadajte v Martine, alebo tak ako ja cez email, snáď sa nenahnevá, keď to tu napíšem: anton.dzian@gmail.com . Marta S.

seraa
12. okt 2013

@nela82

sice neskor ale predsa
mam znameho ktory ako vyysiel z domu flaky ale obrovske na koseli
vyskusal metodu botoxu, 4-5 pichov pod pazuchu jendu a to iste pod druhu stym e este raz za 6 mesiacov treba
ale on uz nepotreboval proste doteraz nema ten problem akzoe spoti sa niekedy ale uz ako kazdy clovek
je to neskodne
urcite vyskusaj je to 10 min zalezitost

nela82
autor
13. okt 2013

@seraa dakujem...a čo cena,nevieš mi zistiť??

seraa
13. okt 2013

@nela82

on to robil v zahranaci pred 5 rokmi
asi okolo 200,300 eu
ale myslim ze je to uz o moc lacnejsie dnes
niekomu staci jediny krat a niekto 2 krat po pol roku ci po roku
pouzivaju botox aj na migrenu, vtedy sa pichne pod hlavu vzadu na krk
velmi ucinne urcite vyskusaj lepsie nez hned operacia
ved uz prvy raz budes vidiet rozdiel

lienockovo
27. mar 2016

Baby, tu máte všetky možnosti 🙂.
http://femme.sk/index.php?option=com_content&vi...

Znama bola na slimlipo a je maximalne spokojna. Riesi to len problem v podpazusi, ale o to jej aj slo 😉 . Krasny dnicek

emiliusko
30. máj 2019

@lienockovo
@lienockovo ahoj prosim ta, tej znamej to stale drzi ze sa nepoti? ja chcem ist na tuto operaciu tiez ale nie som si ista ci to vyriesi moje potenie. bojim sa ze sa mi to vrati

lienockovo
30. máj 2019

@emiliusko
Ahoj, noooo teraz mozem napisat, ze neodporuca tento zakrok. Do 1-2 mesiacov sa jej obnovili potne zlazy a zacala sa potit ako predtym. Skoda penazi. 80% ludom sa obnovia potne zlazy tak rychlo ostatnym zevraj do roka. Takze tak ci tak to nie je na stalo a po roku sa budes potit presne tak isto. Akurat sme sa o tomto rozpravali pred tyzdnom 😁. Vyskusala to, ale sama hovori, ze to bola somarina a bolelo to tyzden. Teraz chodi pravidelne na botox a nevie si to vynachvalit. 2x opakovanie tusim po pol roku a ze potom sa ucinok predlzil. Urcite porozmyslaj o inej moznosti, telo ma uzasnu schopnost regeneracie a potne zlazy opat narastu 😊.

xxmarinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz