Odstránenie šedého zákalu.

predajmamina
16. feb 2020

Dievčata prosím Vás o radu skúsenosti atď 😊
Mamka má šedý zákal podľa obvodnej na 100%.. v utorok ideme na očné .
Mamka sa ale veľmi boji 🤷 ale musíme s tým niečo predsa robiť. Už teraz má v hlave operáciu atď..
Prosím vás , odstraňuje sa to len operačné máte niektorá skúsenost ďakujem Vám .
Pekný večer

janinah
16. feb 2020

Len operačne,iná liečba neexistuje,je to 10-15minút operácia a ozaj stojí za to ju podstúpiť,pracujem s tým,môžeš IP.

predajmamina
autor
16. feb 2020

@janinah ďakujem krásne. Píšem

h2
16. feb 2020

Ahoj, môj muž to mal, pred asi 7 rokmi mu robili postupne obe oči. Áno, je to operácia, ale bolo to ambulantne, žiadna narkóza, ani hospitalizácia. A zlepšenie zraku bolo okamžité. Chápem, že mamka sa bojí, ale nie je to zložitá operácia a určite bude vidieť lepšie. Môj muž mi povedal, že až po operácii si uvedomil, ako zle už videl, lebo keď to prichádza postupne, tak si na to človek zvykne. Doslova sa prvé dni nevedel vynadívať. 😊

predajmamina
autor
16. feb 2020

@h2 ďakujem za príspevok 😊
Presne tak to vnímam aj ja že mamka si ako keby " zvyká" na tento svet čo žiaľ nie je dobré... ale trápi ju to viem to, vidím to.
Zbytočne sa obáva ale ako čítam 😊

ukulela
16. feb 2020

@predajmamina nasej starkej robili sedy zakal na oboch ociach, mala vtedy pred 80kou. bala sa, ale po operacii povedala, ze sto a jedna.

bundicka223
16. feb 2020

Babka bola teraz v stredu na odstranovani sedeho zakalu na jedom oku a minuly mesiac na druhom. a nic ju ani nebolelo. Zakrok trval kratko a je spokojna a rada ze to ma sebou. Bala sa ked sla prvy krat a uz teraz pohodicka bez komolikacie

janka2273
17. feb 2020

@predajmamina aj môj otec bol na operácii minulý rok a veľmi si pochvaľuje 👍

tapala
20. aug 2020

Ahojte🙂 Na ktorej ocnej klinike ste podstupili operaciu na odstranenie sedeho zakalu? Ktora je dobra a spolahliva? Nechcem len hocijaku, predsa len oci su velmi dolezite a nedaj boze by sa nieco pokazilo, to by som neprezila. Dakujem za tipy a skusenosti.

wikisara
21. aug 2020

@tapala takže si za tú operáciu zaplatíš, áno? A z kade pochádzaš?

tapala
23. aug 2020

Ano, ak to bude nutne u nejakeho fakt odbornika, tak si to kludne aj zaplatim. Bojim sa ist do statnej nemocnice, akosi im neverim po urcitej skusenosti o ktorej nechcem rozpravat😕 Byvame kusok od Banskej Bystrici v jednej dedinke ale nerobi mi problem ani vycestovat. No samozrejme, ze najlepsie by bolo, keby bola klinika niekde pobliz. A ty si takuto operaciu podstupila?

wikisara
24. aug 2020

@tapala je mi to ľúto, že si prežila niečo, čo v tebe zanechalo takéto stopy. Nebudem sa na podrobnosti vypytovať, keď sa o tom nechceš rozprávať. Chápem to! Áno, na operácií šedého zákalu som bola ale tiež v súkromnej očnej klinike.

tapala
26. aug 2020

@wikisara som rada, ze to chapes. A v ktorej ocnej klinike? Kludne mozes aj do sukromnej spravy, ak to nechces tu pisat.

bibiana177
27. aug 2020

@tapala ahoj🙂 Kde byvas? Mna operovali v Banskej Bystrici, tak tiez ti viem poradit nejake informacie, co sa operacii a kliniky tyka. Ak mas zaujem, tak sa ozvi. Pekny zvysok dna🙂

safira8
21. apr 2022

@bibiana177 mozem sa opytat kde ste si to davali robit?