Ohováranie spôsobuje bolesť hrdla
Máte niekto skúsenosti s tým, ze Vás niekto ohovara a mate nevypovedane veci a boli vas hrdlo? Mne to raz jedna pani povedala a stalo sa mi to opäť. Spolužiačky ma ohováraju a dávajú mi to najavo a zas ma začalo bolieť hrdlo. Popritom som vazne nic studené nepila ani nejedla zmrzlinu nic take.
Načítaj si niečo o duchovných príčinách chorôb. Tam to bude vysvetlené
Bolesť hrdla nevzniká z ohovárania ani zo studeného jedla.
Ja nerozumiem, ako takemuto niecomu moze niekto realne verit. A tebe samej to evidentne pride ako somarina, ked to musis pisat ako anonym.
Moze to byt psychosomatickeho povodu, ked citis realnu bolest pre psychicku pricinu, hoci realne nie je na to ziadna fyzicka pricina (poskodenie svalov, bakterie, virus, nic).
A kedze o ohovarani vies, a zaroven vies tu povedacku, o tom, zeby ta malo boliet preto hrdlo, podvedome sa tak stane.
Urcite vsak boli mnohe pripady, kedy ta niekto ohovaral, len si to nevedela a nebolo ti ani kona. 🙂
Len teoreticky tie nevypovedane (nevysvetlene) veci sa tak mozu prejavit, ak ta ale naozaj vazne tazia az tak, ze ti to az nici psychiku.
Ohovaranie isto nie.
To je ako ckanie, ze na teba niekto mysli. Alebo strasenie, ze ti ktosi prave stupil na miesto, kde raz umries. Kychnutie na potrvdenie pravdy. Proste povedačky.
O tom som ešte nikdy nepočul. Hovorí sa, že má človek žabu na jazyku. Teda takú hrčku a bolí ho jazyk. To sa vtedy hovorí, že znamená, že ťa niekto ohovára. Ale bolesť hrdla nemyslím, že by to malo súvis.
Samozrejme. Funguje to takto. Ohováranie = stres a stres = znížená imunita. Potom sa vírusy, ktoré sú v tebe latentné, prebúdzajú.
Vypočuj si toto, čo ti tu pošlem. Bude to tvoj pevný pancier proti ohováračkám – absolútne nepriestrelný – a ohováračky za relatívne krátky čas prestanú: https://www.facebook.com/share/r/1B7pLTWWJS/
What? 🙂
Mna bolieva hrdlo casto, odkedy som mala pred dvoma rokmi streptokokovu anginu. Zvykne sa mi to odvtedy vracat. Ale ci ma niekto ohovara? To netusim a je mi to srdecne u prdele 🙂
Mňa by teda muselo bolieť hrdlo v kuse už dva roky ako som nastúpila do práce 😅 resp. Asi všetkých. A to verím na duchovné príčiny chorôb, pracujeme s manželom s energetickou liečbou, ale z ohovárania tá fakt hrdlo bolieť nebude. Ale kebyže chces tak mi napíš správu, pošlem ti liečenie 😅
What? 🙂
Mna bolieva hrdlo casto, odkedy som mala pred dvoma rokmi streptokokovu anginu. Zvykne sa mi to odvtedy vracat. Ale ci ma niekto ohovara? To netusim a je mi to srdecne u prdele 🙂
@diewcatqoo kym ma ohovaraju, dotedy je vsetko v poriadku. Ak niekomu stojim o to aby sa mnou zaoberal, aby o mne drel hubu robim nieco dobre. Ked ma prestanu ohovarat, bude to signal, ze sa daco pokazilo
@diewcatqoo kym ma ohovaraju, dotedy je vsetko v poriadku. Ak niekomu stojim o to aby sa mnou zaoberal, aby o mne drel hubu robim nieco dobre. Ked ma prestanu ohovarat, bude to signal, ze sa daco pokazilo
@viestta neviem, priznam sa, ze taketo nieco si nevediem a nesledujem, ci som trendy alebo nie. Ale asi na tom nieco bude 🙂
..z ohovárania mávam len vyrážku na jazyku 😆
Fu som sa nomrálne zľakla najskôr že to mňa bolí hrdlo keď niekoho ohováram. To by ma bolelo asi stále 😂

Bolest hrdla je z infekcie. Virusovaj alebo bakterialnej, nie zo studeneho a ani zo zmrzliny. A z ohovaraciek urcite nie.