icon

Oľutovali ste s odstupom času očkovanie na Covid-19?

18. jún 2023

Pridružili sa vám zdrav. problémy, prípadne nejaké zhoršili ?
Nemáte pocit s odstupom casu, ze sme si do tela dali pichnit nieco co sme nemuseli ?

777januska777
18. jún 2023

@canany ak máte pochybnosti o postupe lekára, môžete sa obrátiť na príslušné organy a doktora oznámiť. Ano aj ja som v živote zažila rôznych doktorov, takže nepopieram, ze mohli byť aj zli a omylni, keďže som si kde to čosi zažila. Raz som skoro zomrela na otravu krvi, kde lekárka zanedbala svoju prácu, takže viem, že sú rôzni doktori, ale nebudem teraz tvrdiť po zlej skúsenosti s jednou lekárkou, ze su všetci taki a budem všetkých odsudzovať.

mamina7070
18. jún 2023

@mamula20 ty mas vsetkych pat pokope ? to ako mali cakat desat rokov nech tu covid pretriedi populaciu ? ako sorry ale vzhladom na tvoju intelektualnu vybavu asi nema zmysel cokolvek tebe pisat

pribinak
18. jún 2023

@canany Ehm, Hippokratova prísaha

valeria_h
18. jún 2023

Ja rešpektujem každého rozhodnutie. Nemyslím si a nikdy som ani netvrdila, že ľudia, ktorí sa dali zaočkovať sú ovce a ja si tiež prosím, aby mňa - neočkovanú, nenazývali dezolátkou, konšpirátorkou a podobne. Hneď by bolo lepšie na svete.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
panelacikova
18. jún 2023

@valeria_h nie je dôvod nikoho nazývať konšpirátorom či dezolatom, pokiaľ ten dotyčný nešíri bludy 😉

valeria_h
18. jún 2023

@panelacikova Žmurkať na mňa nemusíš, ja takéto veci nerobím. Netreba všetkých hádzať do jedného vreca.

panelacikova
18. jún 2023

@valeria_h z ničoho takého som ťa ani neosočila.. žmurknutie bolo v dobrom, nie ako irónia.

canany
18. jún 2023

@pribinak aj majster tesar sa obcas utne 😀
No neviem ci este v tom obdovi tahali tak sluzby, ale tak dobre kazdy ma svoju pravdu a ide si svoje. Pekny den

sticker
canany
18. jún 2023

@777januska777 ano chcela som to riesit, ale ked jeho rodina dala ruky od toho prec, som si povedala, ze mne to za tie nervy nestoji, mne ten mesiac zobral 10 rokov zivota a ja musim este 2 deti vychovat, potom mozem umriet.
Zial nie je to skusenost len s jednym lekarom, to je na tom celom najsmutnejsie a nielen tento pripad. Ked clovek nie je hornych 10.000 a nema kontakty je len cislo hore dole

zuza265
18. jún 2023

@canany ono aj ja som videla mnohe pribehy. Otazkou je, ci naozaj vsetky su dosledkom ockovania. Verim, ze u niekoho to mohlo zhorsit niektore ochorenia. Ale su situacie, ze ked mi clovek povie, ze kvoli tomu dostal toto hento tamto - najma to vysvetlovali lekari, ze tu suvis nemoze byt. Lebo nie je ako… priklad: teraz su silnejsie chripky, virusy. Niektori to pripisuju tym, ze sa dali zaockovat a mali hroznu chripku a asi ocakavaju aku zlu inunitu maju. Nie. Chodte sa pozriet do skolky na tie choroby co su teraz po korone. Vzdy boli ale tym, ze deti boli izolovane, tak su to teraz castejsie silnejsie priebehy. Ja mam pocit, ze su niektore skupiny ludi, ktori vyhladavaju senzacie a preto siria rozne info. A opakujem sa: verim, ze niekomu mohlo ockovanie sposobit v inom smere zhorsenie zdravotneho stavu…

777januska777
18. jún 2023

@canany ja som obyčajný človek, ktory sa so zlým prístupom stretol fakt minimálne. Vzdy som bola ku všetkým ústretová a milá a vždy ma množstvo ľudí v ochote a pomoci prekvapilo a prekvapuje. Možno je to prístupom a pohľadom na svet. Od ludi netreba čakať nič, lebo v hlave naše predstavy sú vždy dokonale, úžasné a často nesplnitelne, potom vas ludia prekvapia a prijemne potešia a nemusíte byť ani bohatá a mocná. Stačí byť ľudská, lebo väčšina ludi chce robiť dobro, už ide o náš prístup.

zuza265
18. jún 2023

@canany hyppokratova prisaha sa nesklada 🙂 ale to som cakala, ze uz vsetci vedia. Vsimla som si, ze ju ale vyuzivaju prave ludia, ktori “nepodlahli tlaku”

canany
18. jún 2023

@zuza265 zaujimave, ze ked ja som koncila skolu, tiez som prisahala ... ale mozeme slovickarit, ci je to skladat, suhlasit, mlcky ocami vyslovit suhlas atd, ked uz dochadzaju slova, topiaci sa aj slamky chyta.
A ak to je myslene, ze uz vobec na nic neprisahaju, tak sa nie je co cudovat, ze to ide dolu vodou. Pekny den
A bola som upozornena, ze hippokratova

nepic
18. jún 2023

Áno môžem potvrdiť,že aj môj švagor 38 ročný dostal cca 2 roky po očkovaní CMP-našli mu zrazeninu v mozgu. Až na to,že to bol veľký antivaxer či ako sa to píše a zaočkovať sa nedal. Keby bol zaočkovaný by to bolo jasné ale čomu/komu to pripísať teraz..?? 🤔

zuza265
18. jún 2023

@nepic lietadlom, ked rozprasovali ho zaockovali😂

zuza265
18. jún 2023

@canany … ja si ale myslim, ze odvedeny vykon lekara nezavisi od prisahy, ani od toho ci sa mu v skole nestalo, ze opakoval nejaky predmet. Jeho praca zavisi od skusenosti, znalosti, vybavenia, jeho povahy (napriklad chcenie sa vzdelavat, rozsirovat moznosti, pytat sa, ucit sa zo skusesnosti skusenejsich) a sucasne aj od momentalneho psychickeho stavu. Nie od nejakej akejkolvej prisahy. A ty si lekarka?zdravotnik? Ze si slubovala 🙂

nepic
18. jún 2023

@zuza265
Síce áno,aj to som od neho počul,na to som už skoro aj zabudol. Moc často sa s ním nestretávam.
Aj naše deti,keď hneď po pôrode brali od matky (mojej manželky),tak tiež to majú už vpichnuté pod kožou.

valeria_h
18. jún 2023

@panelacikova V pohode, ja sa neurážam, ale ako píšem, ja očkovaná nie som, nemyslím si, že vakcínou príjmem čip a budú ma sledovať a ani nič podobné, bolo to moje slobodné rozhodnutie, ktoré som zvážila. Rovnako rešpektujem ľudí, ktorí sa zaočkovať dali a nemyslím si o nich vôbec nič..je to každého voľba.

zuza265
18. jún 2023

@nepic ale tak aspon si ich viem sparovat cez telefon😂😂😂

canany
18. jún 2023

@zuza265 ano toto sme si tiez vsimli, ze to bude asi dosledok tej izolacie, ze tie bacile su nejake silnejsie, mozno aj zmutovane, ale tak kto vie. Ja som v zivote mala len raz vysoke tepltoy, ked som mala 40tky pri kojeni a tento rok som sa splhala na 38,5, neviem co za pliagu som to mala. Decka len sople.
Ale ja verim tiez, ze mohlo zhorsit a verim, ze aj ked uz nieco mali v sebe rozbehnute, mohlo aj zlepsit. Ale nech to je kazdeho slobodna volba, ci chce alebo nechce ockovat

zuza265
18. jún 2023

@canany absolutne suhlasim s tym co si napisala ♥️

canany
18. jún 2023

@zuza265 ano presne toto. A to nie je len zdravotnictvo, ale aj ine oblasti, hlavne tam kde sa menia zakony, ale nastastie ja ako uctovnicka nemozem nikoho zabit, ci zmrzacit. Prisahala som po ukonceni prava, ze budem dodrziavat vsetko mozne aj nemozne
Dobry lekar je poslanie, tak ako ucitel, neocenene, nedocenene a najhorsie, ze nikdy nevieme na koho natrafime

vevapeto
18. jún 2023

Nejako mi to nevychádza 🤨🧐🤔 koľkí sú tu očkovaní …veď podľa predpovedí mali byť už 2 roky mŕtvy🫣

vanessad15
18. jún 2023

@vevapeto Zatiaľ žijem🤣

annm81
18. jún 2023

Ak sa pýtaš preto, že zvažuješ očkovanie, odpovedala by som, že dnes by som sa očkovať už nedala. Ak sa pýtaš na nejaké následky, tak nemám žiadne, hoci som očkovaná troma dávkami. Nakazila som sa napriek očkovaniu, ale viem to len preto, že som ako kontakt nakazeného mala povinnosť otestovať sa, nemala som ani najmenšie príznaky. Ak by sa vyskytla podobná situácia znova (čo je vysoko pravdepodobné), dala by som sa proti novej chorobe očkovať znova, pretože v tej danej situácii to bolo najrozumnejšie riešenie - mňa ako mladého zdravého človeka bez akýchkoľvek rizikových faktorov to uchránilo pred možnosťou nepríjemnej choroby a postcovid syndrómom, ale najmä to bolo najrozumnejšie riešenie z pohľadu spoločenskej zodpovednosti.

barborachors
18. jún 2023

Nie, nikdy som nic v zivote nelutovala. Ja som chcela mat svaty pokoj.
Mne to dokonca zachranilo zivot a usetrila som kopu nervov.
Navyse mi zomrelo kopu znamych na kovid a vsetci boli neockovani, cize to nikdy lutovat nebudem, ale nech si kazdy robi, co chce. Moj zivot je moj zivot a nikto mi do toho kecat nebude. Ja som tiez antivaxerom nikdy nic nehovorila, nech si robia co chcu, je to ich vec, a takisto je moja vec, co si robim som svojim telom a zdravim.

nepic
18. jún 2023

@zuza265
A funguje ti to? Lebo čo ja mám,tak mi to vôbec nejde pripojiť doma k wi-fi. 🤔

pictbridge
18. jún 2023

Som očkovaná 2 krat ale neviem naisto povedať či to spôsobilo to alebo covid . Od vtedy mam chronicke dutiny a necítim vône chute riešili ma kortikoidmi tak je to o niečo kópie ale trvá to už rok a pol. Manžel 4 mesiace po ockovani chytil silnú alergiu na uštipnutie hmyzom v štádiu že bez epipenu ani na krok . Ja ale neviem či to spôsobilo to mohlo nemuselo. Či ľutujem je otázne keďže nemám podložené nič že to spôsobilo očkovanie.

scila
18. jún 2023

Neoľutovala. Ľutoval môj muž, že sa nedal, keď sme mali Covid a on bol niekoľko týždňov úplne ko a ja som si jeden deň poležala a potom som bola fit.