Oľutovali ste s odstupom času očkovanie na Covid-19?
Pridružili sa vám zdrav. problémy, prípadne nejaké zhoršili ?
Nemáte pocit s odstupom casu, ze sme si do tela dali pichnit nieco co sme nemuseli ?
Neľutujem akékoľvek očkovanie, zároveň si však myslím ze môže byt spúšťačom, resp. zhoršiť zdravotný stav, ale nie len to očkovanie na covid, ale akékoľvek očkovanie, žiaľ ma ako aj každý liek aj vedľajšie účinky, je to riziko,ktoré postupujeme a mali by sme si toho byt vedomí. Mam kamaráta 40tnik, nikto u nich v rodine nemal cukrovku 1.typu, on ju dostal po očkovaní, musí si pichať inzulín. Je to zdravotník a sam povedal ze áno, berie to tak, ze žiaľ jeho telo takto zareagovalo, ale neneguje očkovanie ako také. Ja mam napr. veľmi zlú reakciu na očkovanie proti tetanu, ktoré je tu roky rokuce mam to aj v karte. Po treťom očkovaní na covid som mala 3 týždne hrozne tlaky na hrudníku, studený pot, neprišli mi na nič, dovtedy som to nikdy nemala, covid som ale tiež nemala,takže neľutujem, ale ani nie som naivná ze by sa mi nikdy nič po očkovaní nemohlo stať. Tak ako aj každý liek ma nežiaduce účinky, niekto ich ma, iný nič,to isté aj očkovanie.
nie, mam 3ockovania a nikdy mi nic nebolo. praveze som v lepsom zdravi nez kedykolvek predtym (to samozrejme ale nie je ucinok ockovania haha len som chcela povedat ze mi nijako neuskodilo a mam sa super)
Nie, neolutovala. Som zdravotnicka.
Nič nepociťujem, že by sa mi zhoršilo zdravie. Zatiaľ tak dúfam, že to tak bude aj do budúcna. Hoci strašia, že to bolo zamerané na starších. Napríklad, že ak starý človek zomrie na krvnú zrazeninu v cieve, tak nikto to nebude pripisovať vakcíne. Skôr sa to bude brať, že to je vekom. Myslím infarkt alebo cievna mozgová príhoda.
Neľutujem, našťastie som nemala ani vedľajšie účinky vakcíny. Sme okrem malej očkovaní všetci, akurát mama po druhej dávke bola KO na druhý deň, nechcela veriť sme jej vraveli že to má z očkovania a ona že nie, až keď sme jej ukázali na nete 😁 viem že kolegyňa mala horúčky po druhej dávke tiež nevládala ale aj prekonala covid len neviem teda či pred alebo po očkovaní 🤔
Nelutujem, aj ked to ockovanie u mna nezostalo bez nasledkov. Nemohla som predsa vediet, ako na to moje telo zareaguje, a tiez aj keby som sa nakazila covidom, tak by to tiez nemuselo byt bezproblemove. V globale to ockovanie ale zachranilo velmi vela zivotov.
Nie, aj kovid som mala, aj nic extra mi nebolo, ani po covide ani po ockovani.
Ockovania naozaj nie su vyvijane na to, aby nam zhorsili zivot, skor naopak
Ja nie-očkovať som sa nedala.
Necítila som tú potrebu, nemala som strach,neverila som ( a nie preto že tam je čip a pod., to si mňa tu len mnohé zaškatulkovali)
Dovolím si však odpovedať za manžela, ten má dve dávky a oľutoval.
Na tretiu už nešiel hoci mal " tlaky" z rodiny čo majú aj 4 dávky.
Žiadne jeho problémy popisovať nebudem, lebo tu som vedená "raz dezolát-navždy dezolát" -hlavne od "odborníčiek" a lá predavačka, vo voľnom čase infektológ-virológ
.
Hlavne veľa zdravia všetkým, či očko-neočko.
A nedá mi ešte nedodať...
Aj tí-tie, čo sú tu na mk a oĺutovali.
Ať jedno-že mnohé to neprečítajú, ať druhé-ak aj prečítajú,ozvú sa ? Koĺké sa dali zaočkovať kvôli tlaku, kvôli práci, nákupom a pod.
A kým to neurobili boli nazývané dezolátmi,jednobunkovcami a pod.
A to sa tiahne furt.
Podaktoré tu majú asi notesy zavedené s nickmi a vyťahujú poznámky z doby covidovej.
Škoda, že tie notesy nevyťahujú aj pri iných veciach.
@panelacikova aj ja som mala 5x kovid, bez očkovania a prežila som. Neber to tak, že utocim na očkovanych, nie to v žiadnom prípade.
OLUTOVALA, ZE HO NEDOSTALI MOJI DVAJA CLENOVIA RODINY, KTORI UVERILI KOTRLEBOVYM A FICOVYM DRISTOM A SU MRTVI!!!!
Neľutujeme v rodine nikto, ani ziadne následky nikto nema. Zial jedna členka nam na covid zomrela, hned v prvej vlne, kedy este ockovanie nebolo. Dvaja mali tazky priebeh, tiez este ockovanie nebolo. Podla mna sa na to pozera kazdy inak, podla toho co prezili v rodine. Take rodiny kde boli lahke priebehy, tak ja im rozumiem, ze im je ockovanie zbytocne. Zase take rodiny, kde niekto zomrel alebo videli tazke priebehy, taky s očkovaním nemali problem.
@vanessad15 hrdo hlásim, že som nepatrila ani do jednej skupiny. Osobne poznám ľudí, ktorým sa po očkovaní nič nestalo, ale aj takeho, ktorého priamo tam v ambulancii doslova j*blo o zem a bum mozgová príhoda. Potom blbec išiel aj na druhú dávku a opäť to isté. Možno náhoda... Nikto nevie, no na tretiu dávku ho už neodporučili
@zuza265 MAM lrkatku ktora ma 110 kil!!!!! Odisli jej klby, musi ist na vymenu klbov!! hadaj co moze za jej klby???Pozor nieje to jej celozivotna obezita, je to vraj jej ockovanie.
@janulik2008 nie je je to blud!!!!
@hladamematku ou! 🤦🏼♀️ a toto su presne ti (nehovorim, ze vsetci), ktori sa chytia aj slamky len aby svoj zdravotny stav hodili na cokolvek a kohokolvek. Ano, v tomto pripade za klby isto moze ockovanie. Ten miligram latky bol posledny kusok, co tie klby uniesli
Ja lutujem, mne to dost zhorsilo zdravotny stav, aj ked urcite by pomohlo, keby viditelne neziaduce ucinky vseobecni lekari vtom case liecili a nie ututlavali a tvarili sa, ze napr. opuch nohy - to urcite nie je z ockovania, to ste sa urcite udreli, alebo ved 1 noha opucha urcite kazdemu z casu nacas. Nikdy predtym sa vam to nestalo a tvrdite, ze ste sa neudrela?, tak urcite to nema suvis.... a neskor zrazeniny, tromboza, embolia... ale tak urcite to nema suvis, to su vsetko len take nahody, duplom ak ide o experimentalnu vakcinu, kde k nej aj pridali do oficialnych neziaducich aj tieto zrazeninove pripady.
Skoda slov, keby mozem vratit cas, nikdy by som do seba nedala to svinstvo.
@vlastnynazor Stalo sa to aj mojmu bratovi, davno pred ockovanim. Po covide mal take vysledky zrazania, ze mu hematolog povedal, ze moze byt rad, ze hrobarovi z lopaty utiekol. Musel si fraxipariny pichat. Vela ludi to ma, a to on ani nefajci, sportuje, inak zdravy. Ta infekcia aj ockovanie pre tychto ludi bola rizikom.
Dámy a koľké zVás by mi vedeli presne povedať čo ste si vlastne dali pichnúť keď sa už tak bijete do pŕs :D haha ani jedna. Ja som niečo ako Covid prekonala ak to teda bol slávny Covid pol roka som nemala čuch ani chuť a zvládla som to aj bez očkovania a dokonca som sa ani raz nedala testovať a kľudne ma za to môžete aj ukamenovať. 🙂 občas treba vypnúť aj televízor a neveriť všetkému čo počujeme. A to že nemáte žiadne následky neznamená že ich ešte mať nemôžete. Mimochodom za následky sa považujú aj intolerancie neplodnosť zmeny psychického stavu ... ale však to sú predsa bežné problémy že áno
@hladamematku ja mam klamať? Písala som vyššie, že to je v zahraničí.
Samozrejme že na Slovensku vám nedá nikto nič
@majulino v pohode, tiež poznám neočkovaných, ktorí prežili covidy. nebola to síce chrípôčka, natrápili sa, hlavne kašeľ a dušnosť, ale "dali" to bez následkov. poznám aj takých (aj v rodine), ktorí umreli. v každom prípade som názoru, že vakcína bola naozaj dobrým riešením z globálneho hľadiska. jednoznačne dopomohla k miernejšiemu premoreniu civilizácie a lepšiemu zvládnutiu tohto vírusu ako takého.
ja osobne som neriskovala. mám oslabenú imunitu a chytím všetko okolo, čo nechytí mňa. plus prvý priebeh bol fakt katastrofálny. potom to už bola taká menšia chrípka - po očkovaní 🙂
už len dúfať, že ďalších 100 rokov budeme mať pokoj 😀
Neľutujem. Žiadne problémy nemám a to mám 3 dávky. Prvú som dostala medzi prvými.
Covid som nemala vôbec.
@majulino mimochodom, to čo píšeš o 21:39, že po prvej dávke mal mozgovú príhodu a šiel na druhú? to vážne? prepáč, ale to je na neuverenie, pretože samotní očkujúci lekári upozorňovali na to, že v prípade akéhokoľvek závažného zdravotného problému zvážiť ďalšiu dávku. potom to bola hlúposť toho človeka s mozgovou príhodou, že šiel opäť na ďalšiu. nehovoriac o tom, že hneď po očkovaní mozgovú príhodu nedostaneš. ak, tak nie z očkovania. skrátka len blbá náhoda. nehovoriac o tom, že po mozgovej príhode sa človek sakra dlho dostáva z tej sračky. moja mama mala len veľmi miernu, fakt slabučkú (nesúvisí s očkovaním), a dostávala sa fyzicky z nej takmer 4 mesiace, kým bola konečne ako-tak schopná fungovať ako predtým...

@dzulli1980 áno očkovanie býva spúšťačom, astma by došla skôr či neskôr. Bohužiaľ. Synovi očkovanie mmr zastavilo rozvoj reči. Teraz má NKS.