icon

Onkomarkery 78

nikolet29
19. nov 2025

Na gynekológii mi brali krv na onkomarkery kde som mala hodnotu 78. Mám 2 myomy 5.5 CM a 2,5 CM. Lekárka ma chce poslať ďalej na vyšetrenie. Máte niekto podobnú skúsenosť?

sisa_s
19. nov 2025

Ktory konkretny onkomarker bol vyssi? A vseobecne onkomarkery mozu zvysovat aj myomy, zapaly, ine stavy, takze to este nic nevypoveda, preto ta lekarka posiela na dalsie vysetrenia

anonym_b3df74
19. nov 2025

Asi ti brali CA125Marker, tie sa beru na gynde
Byvaju zvysene aj pri zapalochy, myomoch, cystach, endometrioze...

nikolet29
autor
19. nov 2025
@anonym_b3df74

Asi ti brali CA125Marker, tie sa beru na gynde
Byvaju zvysene aj pri zapalochy, myomoch, cystach, endometrioze...

@sisa_s
@anonym_b3df74 asi 125 ale nie som si istá.. naposledy čo mi brali pred polrokom som mala hodnotu 54.4

kiki68
19. nov 2025

Vsak logicky to mas takto, nakolko nieco rastie v tele a to su toe myomy. Pri agresivnejsom raste je to o dost vyssie cislo. Je dobre, ze ides dalej na vysetrenia a idealne to dat von

anonym_ca6d2e
19. nov 2025

Myomi nemajú nič spoločné s onkomarkerom

krasneleto
19. nov 2025
@anonym_ca6d2e

Myomi nemajú nič spoločné s onkomarkerom

@anonym_ca6d2e cuduj sa svete ale maju

pink_lady
19. nov 2025

zrejme to ma suvis s tymi myommi, aj pri endometrioze mozu byt aj cez 100 a je to ok, samozrejme, treba spravit dalsie vysetrenia, resp asi aj histologiu aby to bolo iste ze je to neskodne

krasneleto
19. nov 2025
@pink_lady

zrejme to ma suvis s tymi myommi, aj pri endometrioze mozu byt aj cez 100 a je to ok, samozrejme, treba spravit dalsie vysetrenia, resp asi aj histologiu aby to bolo iste ze je to neskodne

@pink_lady ja som endo mala a onkomarker v norme

pink_lady
19. nov 2025
@krasneleto

@pink_lady ja som endo mala a onkomarker v norme

@krasneleto ja tiež a mala som ca125 zvýšený. Kamoška až cez 100. To že si nemala ty neznamená ze to být nemôže. Tiež som sa vydesila, histologia potvrdila endometriózu a po vybratí ložísk onkomarker klesol

krasneleto
19. nov 2025
@pink_lady

@krasneleto ja tiež a mala som ca125 zvýšený. Kamoška až cez 100. To že si nemala ty neznamená ze to být nemôže. Tiež som sa vydesila, histologia potvrdila endometriózu a po vybratí ložísk onkomarker klesol

@pink_lady ano , to netvrdim, prave naopak