Opakujúce sa zápaly

missy1989
19. okt 2013

Ahojte,
Založila som túto diskusiu s nádejou,že sa nájde niekto mne podobný.
Pred rokom som dostala zápal alebo mykozu ale dosť zlý vytoky som mala take silné a nenormálne pachnuce ze som nemohla vyjsť z domu čo sa mi preukázalo aj na psychike.
U lekarky som bola častejšie ako u kamarátky.
Mám kompletné robené vyšetrenia,ultrazvuk,krv,citologiu,vytery...
Všetko je ok až na bežný zápal prvý krát som dostala antibiotika + krém.Druhy krát antibiotika + capiky.Treti krát antibiotika + vyplachy + krem.
A takto to ide ďalej každé 2 týždne antibiotika ;( doktorka je hotová uz sa hanbím liečila aj môjho priateľa.
Vynechala som sladké a kondomy.pijem oreganovy olej a grepovy džús.
No proste všeličo strašne sa trápim 2 týždne bolo všetko ok a je to tu opet.mám aj bolesti v podbrusku a posledná mrcha trvala jeden deň to sa mi nikdy nestalo robila som Si test a negatívny všetko musí súvisieť s tým zápalom.pekné prosim ak niekto niečo podobne pozná.

ollynka
19. okt 2013

skús navštíviť neakého liečiteľa. V Trenčianskych Tepliciach je jeden veľmi dobrý. Už pôsobí striedavo aj v Bratislave aj v Trenčianskych Tepliciach. Pomohol mnohým, kde lekári zlyhali.

zuzkalujza
19. okt 2013

Tiež by som skúsila liečiteľa. Moja švagrinka chodí s dcérkou k jednému do BA. A sú naozaj spokojný, veliký pokrok oproti klasickej liečbe. Môžem ti zohnať kontakt ak by si mala záujem, napíš mi do IP.

marianna2468
19. okt 2013

Hlavne sa nestresuj,lebo aj to vplyva zle,.Mne sa to tiez neustale opakuje a antibiotika a capiky zo spodu a kremy vseliake mam.Ale uz som si aj zvykla......kaslem na zivotospravu a tak to ide dokola.Brala si antibiotika v tabletach alebo take do posvy?Mne naposledy uz dala take zo spodu a zda sa mi ze lepsie aspon kus.
Pocula som ze ak sa to takto opakuje tak tehotenstvo vraj to vylepsi tie mykozy.

aristka
19. okt 2013

vysaď mlieko a mliečne výrobky ,nemáš aj tráviace problémy a dlhodobo užívaj probiotiká a ak užívaš hak vyhoď ho von oknom a iné problémy nemáš ,že by sa to nejako naväzovalo hocičo ,aj maličký problém ...

svano
19. okt 2013

Najdi si na nete od f.Just teea tree krém s manukou a rosalinou. Každÿ deň ráno aj večet si daj trocha krému na tampón a nechaj si to cca 2 hod. Mne to pomohlo, mala som podobné problêmy.

missy1989
autor
20. okt 2013

Ďakujem vam s tým liecitelom je to dobry nápad verím nato viac ako na lekárov.
Antibiotika som brala aj vaginalne aj oralne.
Mliecko nepijem mám alergiu ;/ len bez laktozove.
No uvidíme ale trápim sa nenormálne uz mi ani nebude čudné ked ma priateľ opustí .

modrofuzik11
20. okt 2013

mne velmi pomohol canesten6. je vhodny najna pri opakujucich sa mykozach. 6 dni za sebou si zavedies tabletu a potom som mala dlho dlho pokoj. no a tiez som musela obmedzit prisun sladkeho...

missy1989
autor
20. okt 2013

@modrofuzik11 uz dva krát som brala aj canesten ;/

rumellka
20. okt 2013

Prepáč za názor, problém môže byť aj v priateľovi, on môže byť bezpríznakový nosič, keď sa preliečiš tak po styku ťa môže opat nakaziť, keď sa prelieči on, nakazí sa opatovne od teba... skúste sa preliečiť naraz. Kamarátka mala podobné problémy, na vlastné náklady si dala rozbor PCR, zistili je chlamýdie, ktoré sa bežnou kultiváciou zistiť nedajú. Preliečili sa spolu s priateľom a odvtedy- už pár rokov nemá žiadne problémy. Podotýkam, že jej priateľ nemal žiadne príznaky, ťažkosti.... Spomínaš, že sa to začalo pred rokom, skús pátrať po príčine..., čo sa vtedy stalo...

1236jara
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stellamaris
20. okt 2013

@missy1989 skus aplikovat Femigel,dostat v lekarni,je to cajovnikovy gel do posvy,mne velmi pomohol na mykozu............canesten mi vtedy nepomohol,taktiez som vynechala sladke a aplikovala som Femigel,spotrebovala som dva balenia a odvtedy mam pokoj.

vefi89
20. okt 2013

a taká drobnosť ako čisto bavlnené nohavičky, a umývať len čistou vodou odspodu

missy1989
autor
20. okt 2013

@rumellka priateľ je čistý bol na testy a aj mne robili pred dvoma týždňami testy na chlamidie na všetko mám testy uz ;/ hotová som dnes sme sa boli prejsť vydržala som pol hodinu ;/

missy1989
autor
20. okt 2013

@1236jara ahoj ďakujem ti inak čo je to ten wobe... Kúpim to aj v zahraničí ?

carol1ne
21. okt 2013

@missy1989 Kde v zahranici si? Inak ja som mavala dlho s mykozami problemy, hoci zapachy neboli, chvala bohu, ked tak citam tvoj prispevok. Mam pocit, ze nikto ti neporadil silne probiotika, co odolavaju kyselinam (potencia - desiatky miliard v kapsuli). Plus doplnat vlakninu a jest kokosovy olej, ktory kupis niekde v bioobchode. - ak teda ide o mykozy. Co sa tyka tych sterov, mne az na treti krat prisli na to, ze som mala urea a mykoplazmu. V tej dobe som nemala priatela, cize to nema ine vysvetlenie ako, ze tie testy to proste nezachytili prve dva razy. Preto vela nestratis, ak si to das este parkrat zopakovat v urcitych casovych odstupoch. Dalsia rada: Mozno by som na par mesiacov vyskusala styk iba s kondomom (mozno pre istotu bezlatexovym), aby ste vylucili moznost, ze sa opatovne nakazujes od partnera. Inak vedela by som toho popisat viac, ak chces, ozvi sa mi.

miriama11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sonads
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simca06022011
22. okt 2013

Co je to "bezny zapal", ak je zapal, tak nebude len tak bezny.. ak ide "iba" o mykozu, ta moze byt aj z ATB, cize po dobrati ATB sa ti samozrejme mykoza vrati... na mykozu treba striktne prestat jest cukor, bielu muku a zaroven preliecit oboch partnerov, vyzehlit spodnu bielizen a uplne vylucit syntetiku, aby sa zabranilo teplemu a vlhkemu prostrediu. Pravdepodobne ti urobili riadne rozbory a teda mali by vediet co to presne je... kandida, alebo co... a po dobrati liekov sa berie kontrolny ster/odber, ci liecba zabrala... ;) oreganovy olej mas aky? grepovy dzus myslis ten z obchodu, alebo mas kvapky z grepovych jadierok? Ci je tiez rozdiel... a v konecnom dosledku, treba trpezlivost pri zacati liecby a vydrzat, pretoze to chvilu trva kym liecba pomoze. Mne pred rokmi tiez velmi pomohol cajovnikovi olej - bol to gel, v takych jednorazovych ampulkach... No to bol najvacsi uzas 🙂)

stanka1971
22. okt 2013

treba vycistit cele telo ,inak sa to bude stale vracat,potom bavlnene prezehlene nohavicky a samozrejme preliecit aj priatela,ak chces poradit ozvi sa mi na email

1236jara
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
1236jara
Odpoveď bola odstránená
Zobraz