icon

Opakujúci sa zápal vonkajšieho zvukovodu

otilia16
28. sep 2025

Ahojte, máte skúsenosti so zapalom vonkajšieho ucha / zvukovodu? Celý zivot som s tým nemala problém a za posledné tri mesiace už štvrtý krát 😑 vyskúšala som už vsetko od Atb kvapiek po oreganovy olej proti plesniam, stále sa to opakuje, som z tej bolesti už vyčerpaná... Flector/ ibalgin zaberajú len na pár hodín

strawberry0797
28. sep 2025

@otilia16 ušný sprej z lekarne si skúšala? Ja som mala nekonečné zápaly a obyc.usny sprej to vyriešil takmer okamžite. Kvapky, oleje nie. Tie to len zhoršujú.

otilia16
autor
28. sep 2025
@strawberry0797

@otilia16 ušný sprej z lekarne si skúšala? Ja som mala nekonečné zápaly a obyc.usny sprej to vyriešil takmer okamžite. Kvapky, oleje nie. Tie to len zhoršujú.

@strawberry0797 ten olej mi tam dala usna hned po výplachu ucha 🤷

strawberry0797
28. sep 2025
@otilia16

@strawberry0797 ten olej mi tam dala usna hned po výplachu ucha 🤷

@otilia16 aj mne dali olej, ten mi zalepil ucho tak, ze som to mala este viac zalahnute. Ten usny sprej to vsetko preplachol a vydezinfikoval.

otilia16
autor
28. sep 2025
@strawberry0797

@otilia16 aj mne dali olej, ten mi zalepil ucho tak, ze som to mala este viac zalahnute. Ten usny sprej to vsetko preplachol a vydezinfikoval.

@strawberry0797 a ktorý konkrétne to bol?

strawberry0797
28. sep 2025
@otilia16

@strawberry0797 a ktorý konkrétne to bol?

@otilia16 hociktorý sprej do ucha pomaha, vsetky su vacsinou na baze slanej vody. Ja mam momentálne Aurecon, mali sme aj Audispray.