icon

Operácia haluxov

januliatko111
4. mar 2013

mate niekto osobnu skusenost s operaciou haluxov (vybocenych palcov)?

sonicka13131
5. sep 2014

@nutrimas a to je čo Prosím si link Ďakujem

nutrimas
5. sep 2014

@sonicka13131 - ofic. stranka Dr. Smiska, autora tejto metody, najdete tam detailnejsie info aj zoznam cvicitelov na SK: www.smsystem.cz. V Bratislave ho precvicuje p. Michal Foltyn, AF Rehab.

sonicka13131
5. sep 2014

@nutrimas Ďakujem ;)

nutrimas
5. sep 2014

@sonicka13131 - za malicko, radi pomozeme 🙂 Sami precvicujeme SM system, ak by ste mali nejake otazky, pokojne sa mozete na nas obratit. Vela zdravia zelame 🙂

bojkovskasona
14. sep 2014

@sonicka13131 uz mam po tom... 🙂

sonicka13131
29. sep 2014

@bojkovskasona tak prajem rychle uzdravenie ;)

janinah
22. feb 2015

Hľadám niekoho komu operovali halux v lokálnej anestézii,potrebovala by som vedieť,či to veľmi bolelo počas a po operácii aj ako ste po operácii fungovali doma,tých barlí sa najviac bojím ako to zvládnem s nimi "chodiť".

capcina
23. feb 2015

@katarina0205
dobry den, chcela by som sa spytat na meno pripadne kontakt na maserku z Devinskej Novej vsi ktora robi Dormovu metodu

katarina0205
23. feb 2015

@capcina uz som u nej nebola takmer rok, tak neviem ako je na tom teraz, lebo planovala zmenit miesto? ale posielam kontakt: Janka Csaderova, Horova 14 DNV (sidli v zdravotnom stredisku, kde ma aj jej manzel ambulanciu - detsky lekar, vraj je tiez vyborny), mozno si na mna este spomenie, velmi mi pomohla...mala by som sa asi zasa zastavit, lebo som polavila z cvicenia a som tam, kde som nechcela byt:( Drzim palce...K. (mam aj mobil, ale radsej do spravy)

capcina
23. feb 2015

@katarina0205 dakujem velmi pekne za odpoved, pokusim sa ju kontaktovat

capcina
23. feb 2015

@capcina Bohuzial, neviem najst kontakt na tu pani, nasla som len na jej manzela

katarina0205
23. feb 2015

@capcina +421 917 441 916

capcina
23. feb 2015

@katarina0205 dakujem velmi pekne, dufam ze aj mne pomoze.

katarina0205
24. feb 2015

drzim palce🙂

marianne1
9. mar 2015

Ahoj zienky boli ste niektora operovana tou novou metodou s titanovymi platnickami?

janinah
9. mar 2015

@marianne1 nie,ale idem klasicky v máji a o tej metode som čítala,dá sa pogooglovať o skúsenostiach pacientov- po čase sa stav nohy vracia do pôvodného ,teda nie je ti operácia navždy.Výhodou je ,že dosť skoro sa dá postaviť na operovanú nohu.

marianne1
12. mar 2015

@janinah ja som citala, ze tie platnicky zabrania opatovnemu vzniku tohto problemu, takze to nie je pravda?

kristian1108
18. mar 2015

@lenosko ahoj chcem ta poprosit ohladom tej operacie haluxov v Malackach.Mohla by som sa s tebou skontaktovat osobne.Dam ti moj mail mozes mi tam poslat tvoje cislo a ja by som ti zavolala.Alebo ta chcem poprosit ak nechces dat kontakt tak skus ty navrhnut dakujem moc lubka1502@gmail.com

andreea2
19. máj 2015

@janka196 ahoj...potrebujem vediet, ako si na tom po operacii haluxov...ci sa ti to nevratilo...ja mam na obidvoch nohach ,zial zdedila som to po svojej mame len ja jedina..a tento rok som si tak jednu narazila ,ze ju mam aj opuchnutu..ale aj tak je to velke,co mi dost vadi ,ci esteticky,uz aj bolest v niektorych topankach ,v lodickach uz vobec nevydrzim,priserna bolest...stale som uvazovala nad operaciou,len ci sa mi to nevrati...citala som tu aj o nejakych platnickach atd..co je dost velka polozka platit za taku operaciu...moja mama ma 54 rokov a ma ich ale mega velke ,no zle sa na to pozera ...preto by som to chcela uz riesit aj ja,lebo viem co ma caka...dik za odpoved🙂

slywka
25. jún 2015

Ahojte, ma niekto skusenost s operaciou haluxov pomocou novej metody - titanovej platnicky? Kosice a okolie idealne. Ak by ste mi vedeli odporucit dobreho doktora a kontakt na nho, bola by som velmi vdacna, dakujem pekne 🙂

slywka
20. júl 2015

Dakujem pekne

stanislava1894
10. sep 2015

@sonicka13131 Ahoj, bola ta operacia bolestiva?

janinah
10. sep 2015

som 4 mesiace po operácii v lokálnej anestezii,klasická osteotomia ,dám info ak niekomu pomôže

idka29
13. sep 2015

@janinah v Medicom v Malackách mi zákrok už neuskutočnia, vraj v mojom prípade je potrebná klasická operácia. Poprosím o info čo to všetko obnáša. Ďakujem

julia283
19. sep 2015
Používateľ julia283 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julia283.

aj ja som absolvovala operaciu haluxov, velmi som sa jej obavala, ale chirurg to zvladol uplne skvelooo, neviem si ho vynachvaliť. Pred opreciou som zacala brat wobenzym, aby som sa rychlejsie zahojila a velmi pomohol. Mozem len odporucat

idka29
19. sep 2015

@julia283 ak sa môžem spýtať, v ktorej nemocnici ste boli operovaná ? a meno chirurga, ďakujem

slywka
26. sep 2015

Dobry den. Moja mamka bola operovana v Saci /kosice/, doktor Sevcik a je velmi spokojna, noha sa jej zahojila asi po 5 tyzdnov od operacie

idka29
27. sep 2015

Slywka dakujem