Operácia haluxov
mate niekto osobnu skusenost s operaciou haluxov (vybocenych palcov)?
@keta14 ahoj,dá sa ísť cez Agelclinic v BA,Jelačičova 8, dať poslať paxom snímok Totkovičovi a napísať mu mail,že snímok má v paxe(cez to si to v Košiciach otvorí)Al.cez Mudr Majáka ortopéda v Agelclinic,ten s ním spolupracuje...
@yveet62 Ahoj, ďakujem za radu a tam mi spravia aj snímok pod záťaźou?
@keta14 ahoj,dá sa ísť cez Agelclinic v BA,Jelačičova 8, dať poslať paxom snímok Totkovičovi a napísať mu mail,že snímok má v paxe(cez to si to v Košiciach otvorí)Al.cez Mudr Majáka ortopéda v Agelclinic,ten s ním spolupracuje...
@yveet62 staci na RTG dat info aby vysledok poslali aj Totkovicovi do Kosic, ja som to tak robila pri druhej kotrole po operacii, a potom sme si napisali len mailom ci je vsetko OK
@yveet62 staci na RTG dat info aby vysledok poslali aj Totkovicovi do Kosic, ja som to tak robila pri druhej kotrole po operacii, a potom sme si napisali len mailom ci je vsetko OK
@jarkatt a kde ste si dala to RTG spraviť? Nepotrebovala ste lístok na RTG? Ako vlastne prebiehala tá kontrola emailom?
Ja som včera absolvovala mailom kontrolu po 4 tyzdnoch (po 2 tyzdnoch som bola osobne v KE, vtedy bol RTG). Od dnes bez topanky. Tie prve kroky boli hrozne, akoby som do jamy stúpala 🤦🏻♀️, neskutočné, ako som si na tu topanku zvykla😄
Ja som včera absolvovala mailom kontrolu po 4 tyzdnoch (po 2 tyzdnoch som bola osobne v KE, vtedy bol RTG). Od dnes bez topanky. Tie prve kroky boli hrozne, akoby som do jamy stúpala 🤦🏻♀️, neskutočné, ako som si na tu topanku zvykla😄
@ninka123 áno,prvé kroky sú strašne, nech len to nebude bolestivé
@ninka123 a pri tejto kontrole Vás poslal aj na RTG. Ja som teraz po operácii tretí týždeň a stále mám bolestí a odstávajú mi prsty druhý a tretí a mám tlak akoby som mala v topanke kameň
@ninka123 a pri tejto kontrole Vás poslal aj na RTG. Ja som teraz po operácii tretí týždeň a stále mám bolestí a odstávajú mi prsty druhý a tretí a mám tlak akoby som mala v topanke kameň
@keta14 stále sa chodí na snímok,ja som chodila každý mesiac na kontrolu a každý mesiac bol robený snímok a to až do 4 mesiaca kedy som ukončila PN.
Bolestí mám stále a to som už 6 mesiace po operácii 🤷 že vraj treba čas na to 😉
@keta14 stále sa chodí na snímok,ja som chodila každý mesiac na kontrolu a každý mesiac bol robený snímok a to až do 4 mesiaca kedy som ukončila PN.
Bolestí mám stále a to som už 6 mesiace po operácii 🤷 že vraj treba čas na to 😉
@vieramikloskova len vy chodiť na odobnú kontrolu k primarovi a my čo sme napr. z Ba máme kontrolu emailom . Preto som sa pýtala, aby som zistila kde si ho mám dať spraviť bola by som klľudnejšia, lebo mávam niekedy silné zášklby.
@vieramikloskova len vy chodiť na odobnú kontrolu k primarovi a my čo sme napr. z Ba máme kontrolu emailom . Preto som sa pýtala, aby som zistila kde si ho mám dať spraviť bola by som klľudnejšia, lebo mávam niekedy silné zášklby.
@keta14 napíšte mu 👍 to bude najlepšie,on vám odpíše hneď.
@keta14 napíšte mu 👍 to bude najlepšie,on vám odpíše hneď.
@vieramikloskova budem musieť 🍀
Opäť idem po radu aké topánky nosíte po odložení pooperačnej topánky?
Opäť idem po radu aké topánky nosíte po odložení pooperačnej topánky?
@keta14 ja som mala operovane nieco ine na chodidlach, ako hallux valgus, ale ja som dlho nosila tieto https://www.oveckaren.sk/vlnene-tenisky-vlnka-s.... Su makkucke a nepotive, a pritom teple. Az po mesiacoch som mohla obut daco ine.
@keta14 mozem sa opytat, ake “zasklby” mavate? Mate silne bolesti? Ja som mala z tejto metody pocit ze je to viacmenej bezbolestne, podla toho co tu pisalo mnoho zien,, aj Totkovic mi hovoril ze je to ok a ze ked tak lieky na bolest pomozu,, ale v poslednej dobe citam v tejto konverzacii same neprijemne veci o dlhodobej bolesti a zacinam sa toho celkom desit..
@keta14 mozem sa opytat, ake “zasklby” mavate? Mate silne bolesti? Ja som mala z tejto metody pocit ze je to viacmenej bezbolestne, podla toho co tu pisalo mnoho zien,, aj Totkovic mi hovoril ze je to ok a ze ked tak lieky na bolest pomozu,, ale v poslednej dobe citam v tejto konverzacii same neprijemne veci o dlhodobej bolesti a zacinam sa toho celkom desit..
@11magda11 ja mámna to diagnózu nervy mi reagujú citlivejšie a preto mám tie zašklby. Inak som bolesti moc nemala.
@11magda11 u mňa 7 mesiac bolestí,da sa to vydržať lebo pracujem 🙈 dúfam že prejdú
Ja som teraz 6 týždňov po opke.. ja som napríklad neužívala od bolesti vôbec nič, nebolo treba. Už 2.týždeň chodím bez topánky, myslím, že celkom dosť krokov denne. Večer nohu cítim, ale nie je to klasická bolesť, to hallux pred opkou bolel ovela viac 😄. Jediné negativum je opuch, stale počas dňa polohujem a chladim 🤦🏻♀️.
@vieramikloskova ano, ale inde nerobia tou metodou ako Totkovic. On jediny u nas operuje miniinvazivnou metodou, preto k nemu idu ludia z celeho Slovenska.
@11magda11 neoperuju touto metódou už aj na Bokoch?

Dievcata co ste z BA a boli ste operovane Dr. Totkovicom ako prebiehala druha kontrola po mesiaci poslal vas aj niekde na RTG?
@keta14 stále keď idete na kontrolu musíte mať snímok