icon

Operácia haluxov

januliatko111
4. mar 2013

mate niekto osobnu skusenost s operaciou haluxov (vybocenych palcov)?

Strana
z60
keta14
Autor odpoveď zmazal
yanayka
23. nov 2025
@vieramikloskova

@keta14 tak odpuchla to áno len je iná 🤣

@vieramikloskova ja tiež pozerám na tu nohu každý deň, že je úplne iná :(

vieramikloskova
23. nov 2025
@yanayka

@vieramikloskova ja tiež pozerám na tu nohu každý deň, že je úplne iná :(

@yanayka bude to dobré, tak ako povedal Totkovič 😉 noha potrebuje čas a je to pravda

keta14
24. nov 2025
@vieramikloskova

@yanayka bude to dobré, tak ako povedal Totkovič 😉 noha potrebuje čas a je to pravda

@yanayka
@vieramikloskova už sa neviem dočkať toho dňa, kedy to bude lepšie. u mňa je to ako na hojdačke jeden deň fajn a druhý bolesti a veľký opuch, podľa toho koľko cvičím a chodím.

vieramikloskova
24. nov 2025
@keta14

@yanayka
@vieramikloskova už sa neviem dočkať toho dňa, kedy to bude lepšie. u mňa je to ako na hojdačke jeden deň fajn a druhý bolesti a veľký opuch, podľa toho koľko cvičím a chodím.

@keta14 no u mňa to tiež 8 mesiace po operácii

keta14
25. nov 2025
@vieramikloskova

@keta14 no u mňa to tiež 8 mesiace po operácii

@vieramikloskova snáď to bude trvať kratšie.

avellin
3. dec 2025

Ahojte, ja som bola na operacii v nedelu v Saci a chcela by som sa spytat na ponozky, ake si obuvate, lebo ja mam len obycajne a tie obavazy mam dost tlacia.. Mate skusenosti s nejakymi sirokymi? Pozerala som na nete, ze pre diabetikou su sirsie..ale vyzeraju siroke len v okoli lytka.. Alebo su dostatocne siroke aj spicke? Dakujeeem

vieramikloskova
3. dec 2025
@avellin

Ahojte, ja som bola na operacii v nedelu v Saci a chcela by som sa spytat na ponozky, ake si obuvate, lebo ja mam len obycajne a tie obavazy mam dost tlacia.. Mate skusenosti s nejakymi sirokymi? Pozerala som na nete, ze pre diabetikou su sirsie..ale vyzeraju siroke len v okoli lytka.. Alebo su dostatocne siroke aj spicke? Dakujeeem

@avellin dobrý ☺️ ja som si zobrala manželove hrubé ponožky, ostrihla som vrchnú časť až po pätu a tak som nosila na nohe🤣

beliam
4. dec 2025
@avellin

@avellin prosím vas koľko ste čakala na termín? Ďakujem

bubu37
4. dec 2025
@avellin

@avellin a boli ste v lokale? Obidve nohy? Dá sa to vydržať? A s bolesťami ste ako na tom? Ďakujem

avellin
Včera o 18:08
@beliam

@avellin prosím vas koľko ste čakala na termín? Ďakujem

@beliam na konci juna som pisala dr. Totkovicovi prvykrat

avellin
Včera o 18:14
@bubu37

@avellin a boli ste v lokale? Obidve nohy? Dá sa to vydržať? A s bolesťami ste ako na tom? Ďakujem

@bubu37 iba jednu nohu, na druhej nemam hallux. Operacia bola v pohode, len sem tam som nieco zacitila, ale rychle to bolo..25 min. Horsie som znasala lokalnu anestezu.. vela vpichov v okoli prstov.. to ma hrozne bolelo, nebola som na to pripravena, ja neznasam ihly, ale cely zakrok hodnotim pozitivne. Najhorsie bolesti som mala prvu noc, ale na dalsie dni to uz bolo omnoho lepsie.. uz som 6 den po operacii a chodim v topanke po byte uplne v pohode, obcas mi to napuchne trocha, prikladam si hrazeny hrasok a ked lezim, nohu mam stale vylozenu vyssie.

Strana
z60