Operácia krčných mandlí

milacica22
13. feb 2015

Ahojte, prosím Vás viete mi poradiť??? Už je to 7 dní čo mi vybrali krčné mandle, dosť to stále bolí, ale dá sa to vydržať. Chcela by som sa opýtať, či máte niekto skúsenosti s vitamínom Panthenol Jenapharm, ževraj je to dobré po vybratí mandlí, pôsobí to na hojenie rýchlejšie, alebo ak mi môžete poradiť niečo iné. Vyplachujem si to repíkom a šalviou. Za každú radu som vďačná.

butterfly333
13. feb 2015

@milacica22 mna to bolelo asi mesiac. No po týždni som začala zmrzlinu to mi doktor poradil. No a samozrejme antibiotika a niečo od bolesti aj ked boli neskutočne a nič nezaberalo.

adka31
13. feb 2015

Vydrz este 7 dni a bude ok. Aspon u mna to tak bolo, doteraz si pamatam ako som do kalendara kreslila smutnych smajlikov a smajlikov slzavych, to boli najtazsie dni s placom. Preto viem, ze to bolo tych 14 dni. Je to 3 roky dozadu. Antb. som nebrala a od bolesti mi zaberal jedine Flector rozpustny prasok do vody. To bola ulava do 15 minut. A vyplachovat repikom, kamilkami. Vydrz, bude lepsie. Ja len lutujem, ze som nesla oveeeela skor, odvtedy som zdrava. 🙂