icon

Operácia pupočného pruhu

4. aug 2025

Dobry den, mám ísť onedlho na operáciu pupocneho pruhu, ktorý ma neboli,zatial. Mám za sebou 2 tehotenstva, 2 pôrody takasi sa mi to spravilo tým. Momentálne mám 8 mesačne dieťa,ktoré sa chce nosit, nedáva sa na nohy a ani nesedi. Neviem si predstavit ako budem okolo neho fungovať. Rozmýšľam, či to je take dôležité ísť alebo radsej počkať kým trosku vyrastie. Mali ste to prosím niektora,že isla na to aj keď ste mali male dieta a dalo sa cca po mesiaci nejako fungovať alebo ste to nechali tak? Dakujem za každú odpoved

ika02
4. aug 2025

Ahoj, mňa zoperovali a o 2 týždne sa mi spravil opäť. Týždeň je ťažké normálne fungovať (4 dní som bola hospitalizovaná), bolí to, ale nič, čo by sa nedalo vydržať. Už to mám tak 4 roky, zatiaľ neriešim opätovnú operáciu. Na Tvojom mieste počkám, kým drobec bude samostatnejší a nebudeš ho vláčiť na rukách.

autor
4. aug 2025
@ika02

Ahoj, mňa zoperovali a o 2 týždne sa mi spravil opäť. Týždeň je ťažké normálne fungovať (4 dní som bola hospitalizovaná), bolí to, ale nič, čo by sa nedalo vydržať. Už to mám tak 4 roky, zatiaľ neriešim opätovnú operáciu. Na Tvojom mieste počkám, kým drobec bude samostatnejší a nebudeš ho vláčiť na rukách.

@ika02 dakujem za odpoved. Ja si tiež myslim, lebo nebude mozne sa šetriť ako treba keď je maly, to sa jednoducho nebude dat a mám strach aj neísť na operáciu, ale bohuzial asi ina možnosť zatial nie je

anonym_7a3f6f
5. aug 2025

S malým dieťaťom brušné svaly napínaš, či chceš alebo nie. A čím je väčšie, tým viac - aspoň u nás to tak je. Muž má pupočný pruh už roky a žije - asi by som sa tým úplne nechválila, no zrejme sa bojí operácie a slovenského zdravotníctva.