icon

Operácia štítnej žľazy v Bratislave

demm2410
16. nov 2017

Hladam niekoho kto bol operovany v BA v Onkologickom ustave na stitnu zlazu u doc.Kralika. Zaujimaju ma detaily operacie a osobny nazor na doktora. Dakujem 😊

Strana
z2
demm2410
autor
17. okt 2019

@renci777 aj ja som to tak mala presne. V piatok ma prijali na vikend domov,nedelu som sa vratila a pondelok op. Stvrtok som isla domov.

renci777
17. okt 2019

@demm2410 jeej dakujem za info a v ten piatok si tam bola dlho? Predpokladam, ze znova odbery atd... a davno Ta operovali? Mam doma malu 15mesacnu slecnu, tak som taka kadejaka z toho🙈Na jednej strane obavy, no na druhej si akosi tak vravim, ze tym proste musim prejst, tak nejak som cakala slova povzbudenia od lekarov, no zatial to bolo vsetko take na rychlo vysetrenia, predoperacne vysetrenia, atd💪🏻

misulka99
25. mar 2021

Ahojte. Mám ísť na vyšetrenie štítnej žľazy na heyudukovu, nakoľko mi moja endokrinologička dala papier, že mi to musia dať von. Zistila som však, že na heydukovu sa nedá objednať a šž vyšetrujú len v piatok. preto sa chcem spýtať, či si niektorá nepamätáte kedy je dobré ísť ráno tam, aby sa mi ušiel lístok. prípadne koľko tam býva ľudí. Ďakujem

renci777
25. mar 2021

@misulka99 Ahoj, bola som tam rano asi o 7:30. Ludi je tam vela, ale ide to rychlo. Predpokladam, ze mas ist k Dr. Kralikovi.

misulka99
25. mar 2021

@renci777 áno poslali ma ku Dr. Kralikovi, nikdy som.tam ale nebola tak zisťujem či treba prísť skoro ráno alebo stačí na tu 7,30. Či sa vybavím alebo zbytočne zoberiem v práci voľno a nebybavia ma🤦‍♀️ sestrička ma len odbila tým že áno býva tam celkom dosť ľudí a ona nevie kedy a o koľkej je najlepšie prísť. Dakujem

jalula
26. feb 2022

@misulka99 ahoj prosím nemáš kontakt na MUDr.kralika?

jalula
26. feb 2022

Prosím máte niekto kontakt na MUDr.Králika?

misulka99
26. feb 2022

@jalula bohužiaľ nie

Strana
z2