icon

Opuch tváre: Môže súvisieť s náušnicami?

28. júl 2025

Ahojte, v poslednom čase mi dosť puchne tvár a neviem z čoho , no pár dní som ju nemala vôbec opuchnutú a mala som dolu náušnice , dnes ako som si ich dala mi zas opuchla tvár , môže to mať nejaký súvis alebo len náhoda?

done
28. júl 2025

@anonym_autor možno alergia

autor
28. júl 2025
@done

@anonym_autor možno alergia

@done na tie náušnice ? Lebo inak som nikdy s alergiami problém nemala

suve99
28. júl 2025

Puchne Ti celá tvar, či len časť?

autor
28. júl 2025
@suve99

Puchne Ti celá tvar, či len časť?

@suve99 celá tvár no hlavne líca , užívam aj lieky od psych. Napadlo ma či to nemôže byť aj z toho ale beriem ich už dlhodobo a opuchnutú tvár mám krátkodobo

done
28. júl 2025

alergia sa môže vyskytnúť aj po rokoch, prímesy kovov v náušniciach môžu vyvolať opuch

autor
28. júl 2025
@done

alergia sa môže vyskytnúť aj po rokoch, prímesy kovov v náušniciach môžu vyvolať opuch

@done vyskúšala som si ich dať zas von

autor
28. júl 2025
@anonym_autor

@suve99 celá tvár no hlavne líca , užívam aj lieky od psych. Napadlo ma či to nemôže byť aj z toho ale beriem ich už dlhodobo a opuchnutú tvár mám krátkodobo

@anonym_autor napadlo ma ešte že , už dlho beriem lieky na pečen Lagosu lebo som mala nejaké zle testy a či to nemôže byť niečo z pečeňou lebo kamarát ktorý mal problémy s pečeňou tiež bol chudý a bol opuchnutý v tvári

suve99
28. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor zbehni pre istotu k dr. nech Ti urobí kompletný rozbor krvi..môže to byť iba alergia, ale i niečo iné…

autor
28. júl 2025

@suve99 veru pôjdem nech viem o čo ide , len dúfam že to nebudú ešte horšie pečenove testy

suve99
28. júl 2025
@anonym_autor

@suve99 veru pôjdem nech viem o čo ide , len dúfam že to nebudú ešte horšie pečenove testy

@anonym_autor ako dlho berieš Lagosu a akú dávku? Nech Ti dr. urobí komplet rozbor krvi

autor
28. júl 2025
@suve99

@anonym_autor ako dlho berieš Lagosu a akú dávku? Nech Ti dr. urobí komplet rozbor krvi

@suve99 beriem tri krát denne jednu tabletku 150mg , už 3 roky

suve99
28. júl 2025
@anonym_autor

@suve99 beriem tri krát denne jednu tabletku 150mg , už 3 roky

@anonym_autor Po takej dobe to treba riešiť s hepatológom

anonym_aa962a
28. júl 2025

@anonym_autor Nevypila si si včera večer a nezobudila si sa ráno spuchnutá ?