Ortopéd MUDr. Gabriel Petrovics z Košíc

poleva
2. dec 2012

dobrý deň,chystám sa k tomu lekárovi.Hľadám niekoho ,kto bol u neho na vyšetrení,kedže robí toho viac / diagnostika EAV prístrojom,čínska medicína /
Kedže nie je najlacnejší,ak máte nejaké skúsenosti,negatívne alebo pozitívne,sem s nimi,ďakujem

leya
6. dec 2012

@poleva ahoj! ja som uňho absolvovala EAV diagnostiku, t.j. stanovenie aktualneho energetickeho stavu jednotlivych organov a tiez stanovenie citlivosti na potraviny. na 1. vyšetrení som bola v auguste. všetko mi vysvetlil, odporucil zmeny v stravovani, dostala som biorezonancny roztok "usity na mieru" (nieco na baze homeopatie) a tiez bylinkove preparaty (cinska medicina). vyrazny efekt by sa mal dostavit za cca 5-6 mesiacov, tak uvidim v januari 🙂.
sla som k nemu kvoli endometrioze (nie kvoli otehotneniu, ale aby som sa zbavila tazkosti). po 2 mesiacoch je 1. kontrola a potom po dalsich 3 mesiacoch 2. kontrola. dolezite je dodrziavat dietny rezim, co ti stanovi (pre vacsinu ludi dieta bez mlieka, psenice, zemiakov, jablk, hrusiek, cokolady, atd.).
som spokojna, subjektivne citim zmenu k lepsiemu, aj ked netvrdim, ze som nemala aj krizy. nikoho nepresviedcam, ze to ma absolvovat, ale ja som rada, ze som tak urobila. jedine negativum je vysoka cena, ale niekedy je to tiez v prospech pacienta, pretoze ked uz zaplati taku sumu, je viac motivovany, aby dodrziaval liecbu (predsa nevyhodis tolko penazi na nieco, na co sa aj tak vykasles, no nie?) este podotknem, ze som skeptik a do jeho ambulancie som sla len zo zvedavosti, co su to za hokusy-pokusy.

poleva
autor
6. dec 2012

@leya dakujem tak ja som sklamaná,napichal ma s ihlami a to bolo všetko a vyplatila som mu 25 eur 😒

leya
6. dec 2012

@poleva hm, to som pocula od viacerych, ze boli nespokojni, ked absolvovali akupunturu. ani nie tak kvoli vysledku, ako kvoli cene a tomu, ze malo komunikuje. ako povzbudenie mozem napisat len tolko, ze ked som tam bola prvykrat, prave z tej miestnosti, kde robi akupunkturu, vychadzal starsi manzelsky par, pan mal aj barle, a v cakarni zostal na chvilku stat, potom si oprel barlu o stenu, parkrat vykopol chorou nohou a len tak pre seba a manzelku zamrmlal: este dve sedenia a barly mozem zahodit! tomu hovorim dokonala reklama 🙂 a ty si bola za nim kvoli nejakej ortopedickej zalezitosti?

poleva
autor
7. dec 2012

@leya ahoj ja mám veľké problémy s kolenom,od mája...pochodila som kde sa dalo...nakoniec sa lekári zhodli v tom,že mám zápal v tele,a tak idem na operáciu mandlí v januári.proste ak je v tele zápal,môže sa zdržiavať voda v tele a ja to mám v kolene
mám strašné bolesti.do toho som však dávala veľkú nádej,sestrička po telefone ma ubezpečovala,že lekár ma vyšetrí.ja som si myslela,že klasika,ma prezrie,možno mi aj vodu vytiahne,poradí dačo ako vydržať do 14 januára.ved je ortoped.Ked som došla tak sestrička už nebola taká milá jak po telefone,ani kartičku poistenca jej netrebalo,ved to ide rovno do vrecka.lekár sa ma akurát opýtal aké mám problémy a potom mi napichal tie ihly a už ho nebolo.ked mi sestrička tie ihly vybrala podala mi príjmový lístok na zaplatenie sumy 25 eur,a ja som sa opýtala,teda či môžem ešte rozprávať s lekároM ? ona že nie....NIE...ježiš,ale ved sme ľudia,ja viem,že spláca drahé prístroje,vysoký nájom,ale podľa toho volva a dallšieho auta sa nemá podľa mna zle.ja som sa chcela opýtať pár vecí.na to mi sestrička povedala,že treba prísť na tú akupunktúru 5 krát,objednala ma na další štvrtok ale to už nepôjdem,,,,nedám len tak zarábať dakomu.radšej som sa objednala opäť k môjmu ortopedovi ,na výber tej vody,potom cca.by som nemala mať problémy 5 týždnov a potom bude tá operácia,snád to viac nebude
no ja som sklamaná,veľmi sklamaná a ako píšem,ja nemám problém zaplatiť za služby,ja viem,áno on musel študovať, bla,bla,všetko je drahé,ale mne príde že dnešné zdravotnítvo je o tom,že dvomi očami pozerám do penaženky pacienta a jedným na pacienta 🙄

leya
8. dec 2012

@poleva tak to je fakt svinstvo! podobne skusenosti som pocula od viacerych, ale prisudzuju to skor neochote sestricky, ako samotnemu lekarovi. ja mam s nou zatial dobru skusenost, ale viaceri spominali, ze je tazke sa cez nu dostat k doktorovi. uplne chapem, ze si nespokojna, ale je to skoda najma pre ich ambulanciu.

poleva
autor
8. dec 2012

@leya a pre moju penaženku ☹

leya
9. dec 2012

@poleva to hej 🙂.

iviviv
27. mar 2013

Môj známy bol u tohoto doktora na celkovú diagnostiku a na diagnostiku intolerancie potravín.Na vlastné oči som videl ako mu to prospelo. Za dva mesiace schudol zo 115 na 98 kg. Tlak sa mu upravil zo 180/110 na 115/75, stratil sa mu chronický kašel a aj subjektívne sa cíti omnoho lepšie. Z týchto dôvodov som sa rozhodol aj ja, že si nechám spraviť toto vyšetrenie. Bol som tam asi pred dvomi týždňami,dostal som zoznam asi 500 druhov potravín, kde je vyznačené čo môžem a čo nie. Začal som to dodržiavať a subjektívne sa naozaj cítim lepšie. Stratil sa pocit nafúknutého brucha, pálenie žáhy, prestali mi opúchať nohy, nepotím sa pri minimálnej námahe.... Uvidím ako to pôjde ďalej... Je fakt, že tá cena je zlodejská, ale asi aj tá má stimulačný charakter. Už to tu myslím niekto písal, že predsa sa nevykašlem na niečo čo ma stálo 130€. Pán doktor má z toho asi super biznis, ale platíme omnoho väčšie čiastky luďom ktorí nám neposkytujú za to nič. V živote som minul už peniaze na kadečo, ale myslím že tieto neboli zaplatené nadarmo.

tinecd
2. nov 2013

Možno je to neskoro ale nedá mi reagovať na predošlé komenty. MUDr, Petrovics je náš "osobný" lekár. Radím sa s ním ohladom seba, manžela a detí. Nikdy nám neporadil zle a všetci ( okrem syna ktorý má 5 rokov) sme absolvovali diagnostiku a všetkým nám pomohla - ono to treba len troška chcieť. Viem aj pre nás bolo odopieranie určitých potravín namáhavé ale naozaj sa cítime lepšie ( a to sme tam naozaj neboli s nejakými banálnymi problémami). Vdaka vylúčeniu niektorých potravín sa toho dosť zmenilo - klasické chemické lieky skoro vôbec nepoužívame (maximálne paralen na teplotu), deti niesu vôbec choré chodíme len na preventívne prehliadky a naše zdravotné problémi ktoré sme mali s manželom sú minulosťou. A čo sa týka toho Volva , tak ten má pán doktor na lízing presne ako iní ľudia čo si nemôžu dovoliť kúpiť auto v hotovosti. A ešte jedna základna vec - pacienti , ktorí tam prídu s diagnozou ktorá nemá pravdepodobne dobrý koniec ale napriek tomu chcú tieto vyšetrenia absolvovať - od týchto pacientov NIKDY NEZOBERIE PENIAZE!!!!!!!!!! Takže klobúk dole pred takým doktorom a takým človekom!!

poleva
autor
28. nov 2013

@tinecd tak prečo po zaplatení som nemohla isť za lekárom? 20 eurovka bola asi málo 😒

zuzk
1. feb 2014

Ako prebieha diagnostika intolerancie potravín? Mohlo by to absolvovať aj dvojročné dieťa alebo treba nejako spolupracovať?

laura7
22. aug 2014

tiez som bola u Dr Petrovica na diagnostike ...vdaka uprave stravy a presnemu dodrziavaniu toho co mi zakazal sa mi neskutocne polepsilo..som vdacna ze som dostala na neho kontakt a zbavila sa svojich problemov...

ivanatim
2. máj 2015

Podla mna je to blbost. Bola som unho na tom vysetreni, ak sa to da tak nazvat, zaplatila som tych 150 eur, nakázal mi rovnaku diétu ako vsetkym ostatnym...Ten "super" smiesny pristroj pípal uplne rovnako ako pípa pri vsetkych ostatnych "pacientoch". Podla mna je to tak dopredu nastavene, diétu nakáže vsetkym uplne rovnaku (ako som mala moznost citat aj inych forach a jednom blogu) a tato diéta samozrejme cloveku ulavi, samozrejme ze sa clovek niekedy citi trochu lepsie, pretoze neje tazke potraviny, neje cokoladu, neje naduvacie potraviny a podobne. Trávi teda lahsie, neprejedá sa, lebo pomaly uz ani nema vlastne co jest a na tom on stavia. Za ten lepsi stav cloveka teda podla mna vobec ten doktor nemoze, proste len nakáže kazdemu ROVNAKU diétu, ktora samozrejme ze trochu pomoze, ale inak nic. Ten pristroj je tam len tak, aby to malo nejaky efekt. Pípa rovnako pri kazdom pacientovi. Ved ked som to videla, neverila som, ze som za toto dala 150 eur... On len tym pristrojom pritlaci tebe na prst a podla toho akoze zistí, ci mas intoleranciu tej ktorej potraviny....to je smiesne :D Su to oblby. Mam diagnostikovanu neznasanlivost glutenu a on mi tym pristrojom akoze "zistil", ze mozem jest jacmenny slad, ovos a pit pivo...??? :D Keby som to zjedla, skoncila by som v nemocnici!!!

Ked sa na to tak vseobecne pozriem, dala som 150 eur za to, ze mi vytlacil na papieri diétu, aku tlačí na papier vsetkym ostatnym svojim pacientom... Vsetci, ktori tam boli, hovorili, ze maju rovnaku dietu aku nakazal aj mne...Ma z toho dobry biznis. Inak po tyzdni tej diety sa vobec necitim lepsie, prave naopak, citim sa stale hladna, vcera ma vecer strasne bolelo brucho, citila som sa prazdna a stale sa citim slaba. Ta diéta ma skor ničí ako pomaha, ale to je asi individualne. Predtym som sa citila vyborne, nic mi nebolo, zdravo som jedla a nemala som prakticky ziadne problemy. Isla som na to len kvoli tomu, ze som na to pocula pozitivne ohlasy, ale ja sa teda lepsie necitim, mne to len pohorsilo! Dat za toto 150 eur je nenormalne. Druhykrat by som sa na to urcite nedala. Keby som len vedela, ze je to len o tom, ze mi vytlaci na papier rovnaku diétu ako vsetkym ostatnym :/ urcite by som na to nesla.

raduza77
1. dec 2015

bola som u MUDr. Petrovicsa tiez na diagnostike a zisteni intolerancie na potraviny. Dal mi dlhy zoznam toho co smiem a nesmiem, nesmela som toho dost vela psenicu, jablko, kecup, zemiaky, mlieko, mliecne vyrobky, kurca, a pod. Skusila som dodrziavat, co bol nenormalny problem. Zaplatila som mu tie peniaze co nie je malo aj za kontroly a verila ze co mi pan MUDr. tvrdil je pravda a teda ze za moje problemy moze intolerancia potravin. Subjektivne som sa citila lepsie, ale dnes viem ze som si to len nahovarala a neskor sa ukazalo ze tie jeho diety co kazdemu predpisuje asi podla toho co tu citam mi boli uplne na h ... na nic, p. MUDr. zhrabol peniaze a mne NESKOR stanovili diagnozu uplne obycajni doktori v nemocnici a uplne zadarmo, a vobec nesuvisela tato diagnoza s intoleranciou potravin. Je zaujimave ze nic nevidel na tom svojom pristroji, ze co mi v skutocnosti je ...
LUDIA, KED MATE PENIAZE NA VYHADZOVANIE TAK TAM CHODTE MNE NEPOMOHOL, ale zufali ludia robia zufale veci a ked si chory skusis vsetko aby ti bolo lepsie a p. MUDr. si zhrabne peniazky. 🙂

ivanatim
4. dec 2015

@raduza77 Predpokladam, ze ti nakazal uplne rovnaku dietu, aku dava uplne vsetkym. Jablka, kuracie maso, psenica, atd,...klasika... Je to podvod 😒

raduza77
7. dec 2015

@ivanatim presne tak, dieta spocivala v tom ze som nesmela, kurca, bravcove maso, jablko, psenicu, majonezu, vino, pivo, maslo, zemiaky, mlieko, jogurty, cukor, zavaraniny, syry, sol, korenie, zuvacky, hrusky, kiwi , banany, ... samozrejme vsetky sladkosti, cokoladu, kakao, paradajky, papriku, uhorku , med ... vlastne skoro vsetko,
co som mohla jest to bola ryza, zverina ☹ , kde ju vsak vziat ??, ryby, cibulu, cesnak, mrkvu, petrzlen, kalerab a pod. z toho sa clovek nenaje vobec. Ako som mohla vobec skocit na take blbosti ?????
vsak jasne ze clovek schudne, ked vobec poriadne neje 😀

organxy
8. dec 2015

@raduza77 - pre zaujimavost, aku diagnozu stanovili lekari?

organxy
8. dec 2015

... a pan Dr. nezistil oslabenie alebo podrazdenie ziadneho organu? mozno sa diagnoza vytvorila az neskor, po navsteve Dr., neviem, kolko casu preslo medzitym...

znama mala zo 60tich organov 54 OSLABENYCH a 1 ZAPALENY...

z 397 potravin boli v roznej miere OSLABUJUCE: cokolada, zem. skrob, octy, pivo, colove napoje, maggi, kecup, majoneza, uhorkove rezy, mata p., laktoza, vacsina syrov, smotana, kefir, vsetky ziv. mlieka, jablko, banan, kiwi, biela psen. muka, kurca, pecen kur. a hov., arasidy, cierne korenie, aspartam, sacharin, sorbitol, xylitol - proste umele sladidla, rozne druhy zemiakov a ZIADNE ZAPAL VYVOLAVAJUCE

zufaly clovek vsak musi skusit kazdu moznost, ci z tohto faktu tazi aj pan Dr., boh vie... aj diskusia ukazal, ze takmer nic neukazala 🙂 , dakomu pomohol, dakomu vycistil penazenku 🙂

ivanatim
10. dec 2015

@organxy Tak ani velmi nie. Je tu jeden uzivatel, ktory napisal pochvalnu recenziu, lenze tento uzivatel si zalozil konto len kvoli napisaniu tohto 1 jedineho prispevku, cize je jasne o co ide... Este laura7 napisala, ze jej to pomohlo, ja si myslim, ze u nej to bolo len placebo, alebo proste bezna uprava jedalnicka, ktora by jej pomohla aj bez pana doktora, ktovie... A zatial som inak pocula len o negativnych skusenostiach. Aj ja taku mam, aj kamaratka co tam bola, tiez po case zhodnotila, ze to boli vyhodene peniaze, ze sa len nechala nabalamutit, lebo ked ide o zdravie, clovek niekedy siahne aj po takychto hlupostiach, lebo kedze je to drahe, vyzera to byt aj uzitocne a kvalitne, lenze prave z toho pan doktor ťaží...bohuzial...Ved staci sa na to pozriet jednoducho: moze nejaky taky smiesny pristroj zistit vsetko o organizme len vdaka tomu, ze prstom prechadzaju nejake magneticke vlny ci co? Je to blbost a jeden velky podvod...Ja uz ked som videla ten pristroj, tak som vedela, ze som naletela 😒

organxy
10. dec 2015

podla mna to takmer isto nebudu len negativne skusenosti! 🙂
sestra k nemu pred rokmi chodila na akupunkturu kvoli chrbtici a pomahalo, snad nemala dovod mi klamat... este stastie, ze v Kosiciach mame dalsich liecitelov 🙂 - mam na mysli p. Anezku alebo p. Fedoronka, u Anezky som bola osobne, mila a ochotna, zanechala som tam 40eur, napriek dobremu dojmu z navstevy jej vsak pri "prehrabavani" sa v organizme uniklo, ze mam celiakiu, teda, ze tenke crevo je poskodene... co sa tyka p. Petrovicsa, je pre mna zahadou, ako dospel k takym krasnym cenam ako aj to, kto take ceny schvalil... ale preco sa vlastne cudujem 🙂

gabesz1
27. aug 2016

@poleva Ďakujem za tvoju reakciu! Teda, nič revolučné, opäť všetko o peniazoch!
Priznám sa, chcela som ísť k niekomu - inému, kto by mi pomohol, ale na základe tých reakcií asi ťažko! :(

gabesz1
27. aug 2016

Prosím Vás! Nemôže mi niekto poradiť solídneho a vierihodného lekára, ktorý by mi dokázal nájsť príčinu môjho problému s chrbticou! Možno, že ani nie s krčnou chrbticou, ale s nervami, ktoré sa mi zaseknú a robia mi problém vo forme straty rovnováhy, točenia sa hlavy, stavu beztiaže. Ja mám také tušenie, že mám zaseknutý nerv, ktorý potom na niečo tlačí a zvyšuje mi aj tlak. Trvá mi to už piaty týždeň. ( pred dvomi rokmi som prežívala tie isté muky, a teraz sa opäť objavilo). Nič nerobím, lekári nič neriešia respektíve keď riešia bez účinku! Už som z toho zúfalá!!!!!! Myslela som na akupunktúra, ale tak sa mi zdá, že ani toto nie je o liečení!!!!!
Ak by niekto mal podobné problémy, resp. niečo vie, prosím napíšte!

poleva
autor
28. aug 2016

@gabesz1 magneticka rezonancia?

el2
5. dec 2017

@leya ako to s tebou dopadlo, prosim? Pomohla ti jeho liecba a dieta po tych 5-6 mesiacoch? Dakujem

gabesz1
5. dec 2017

Ahoj! Ďakujem za Tvoj záujem! Ale žiaľ už som ako lekárka - samu seba liečim.
Dcéra ešte stále chodí po vyšetreniach - už nielen, že mám pocit, že lekári nič nevedia - čo sa vymyká bežným problémom, ale ani nechcú rozmýšľať širokospektrálne.
Hľadáme a hľadáme toho pravého.

jasnasprava
31. máj 2018

Radšej si kúpte niečo pekné na seba. Dávať peniaze takýmto ľuďom určite nie je dobrý nápad. Dal mi ihly do chrbtovej a krčnej oblasti a povedal, že si mám ľahnúť - na chrbát. Keď som sa zarazil, povdal, že nie je problém. V živote som to nepočul, aby človek ležal na ihlách v chrbte na chrbte. Nebolo to príjemné, ale reku, dám to - snaď vie, čo robí. Doma na druhý deň som potom volal viacerým špecialistom v Bratislave a všetci mi povedali, že "to by som neriskoval," alebo "nikdy som o tom nepočul." V každom prípade, napichal ma - strávil pri mne maximálne 10 minút a odišiel do svojej kancelárie. Sestrička ihly za mňa vytiahla o 20 minút a to celé ma stálo 30 eur. Povedal mi, že by som mal mať minimálne 5 týchto 30-minutoviek (ktoré by ma dohromady vyšli na 90 eur). Trochu drahý špás za 2 a pól hodiny - alebo lepšie povedané 50 minút nejakej jeho pozornosti. ...a to si ešte nie som istý, či veľmi profesionálnej, keďže som ležal na ihlách. Určite nedoporučujem!

ponorka44
13. júl 2019

@laura7 ahoj, tiež sa k nemu chystám, aké si mala problémy?