Ostroha päty
Ahojte,
Bola som u ortopeda s bolestou paty a chodidiel ktora mi zacala v tehotenstve. Cim dalej ma to viac boli a lekar mi povedal ze ked zacnem priberat bude to horsie. Mam dostat vlozky do topanok a ultrazvuk. Odporucil mi schudnut ale problem je, ze kojim a schudnut sa mi neda, 2 mesiace sme sa trapili s kojenim, zmizlo mi zo dnA na den mlieko a rozbehla som to mesiac s cievkou. Konecne kojim bez problemov a teraz toto? Vie mi niekto poradit, lebo ani neviem ci to bude lepsie ked schudnem, lekara som sa ani nedtihla opytat.,,
@adeli79 dobrý deň, mohla by som sa spýtať niečo ohľadom ožarovania tej pätnej ostrohy? Ortopéd mi to predpísal, len som sa dočítala, že to má aj vedľajšie účinky a že najbližšie ožiarenie až za 10 rokov by som mohla absolvovať... To sa mi zdá nejaké divné, keby som potrebovala medzi časom na snímok ísť, tak to akože nemôžem? ďakujem za info.

@evakalna jedna séria je tri ožiarenia každý druhy deň, potom o tri mesiace ďalšia a o šesť mesiacov posledná. Po dvojročných neskutočných bolestiach mám konecne pokoj. Ešte má čaká tretia v septembri.Vraveli mi že vybrať všetky tri serie