icon

Ostroha päty

priora
19. aug 2016

Ahojte,
Bola som u ortopeda s bolestou paty a chodidiel ktora mi zacala v tehotenstve. Cim dalej ma to viac boli a lekar mi povedal ze ked zacnem priberat bude to horsie. Mam dostat vlozky do topanok a ultrazvuk. Odporucil mi schudnut ale problem je, ze kojim a schudnut sa mi neda, 2 mesiace sme sa trapili s kojenim, zmizlo mi zo dnA na den mlieko a rozbehla som to mesiac s cievkou. Konecne kojim bez problemov a teraz toto? Vie mi niekto poradit, lebo ani neviem ci to bude lepsie ked schudnem, lekara som sa ani nedtihla opytat.,,

Strana
z3
kakakina
18. júl 2018

@evakalna jedna séria je tri ožiarenia každý druhy deň, potom o tri mesiace ďalšia a o šesť mesiacov posledná. Po dvojročných neskutočných bolestiach mám konecne pokoj. Ešte má čaká tretia v septembri.Vraveli mi že vybrať všetky tri serie

evakalna
19. júl 2018

@kakakina - A do ktorej nemocnice chodíš?

kakakina
19. júl 2018

@evakalna do presova

evakalna
20. júl 2018

@kakakina - Ďakujem za radu a prajem všetko dobré.

kakakina
20. júl 2018

@evakalna napodobne, prajem nech ti liečba zaberie a bolesti zmiznú 🙂

petrasto
Autor odpoveď zmazal
marek1717
18. dec 2022

@adeli79 Prosím Vás, na spomínané ožarovanie ku vám potrebujem doporučenie od ortopéda? Či stačí všeobecný lekár? Ďakujem za odpoveď.

andrea77
16. okt 2023

@adeli79 dobrý deň, mohla by som sa spýtať niečo ohľadom ožarovania tej pätnej ostrohy? Ortopéd mi to predpísal, len som sa dočítala, že to má aj vedľajšie účinky a že najbližšie ožiarenie až za 10 rokov by som mohla absolvovať... To sa mi zdá nejaké divné, keby som potrebovala medzi časom na snímok ísť, tak to akože nemôžem? ďakujem za info.

Strana
z3