icon

Osvedčené postupy a ceny pre vnútorné bielenie zuba

23. sep 2025

Ahojte, chcel by som sa Vás opýtať, že či ste si niekedy dávali bieliť jeden zub a teda zaujíma ma konkrétne vnútorné bielenie zuba. Mám jednu dvojku iného odtieňa než ostatné zuby a rozhodol som sa to dať doporiadku. Plánujem sa ozvať svojej lekárke, no vzhľadom na to, že o chvíľu odchádzam do školy na druhú stranu Slovenska premýšľam, že sa ozvem nejakému sukromnikovi v BA poprípade TT. Má niekto s týmto skúsenosti a vie niekoho fajn odporúčiť? Poprípade ste spokojné s výsledkom? Samozrejme, budem veľmi vďačný aj za informáciu, že cenovo koľko ste platili nech mám ako takú predstavu. Vopred veľmi pekne ďakujem.

hiddenobject
24. sep 2025

Ahoj, ja mam vnutorne bielenie za sebou. Vyslo ma to cca 300€, ale v PP pred cca 10 rokmi. Vysledok super, ale nie trvaci. Je to max na 5 rokov a potom sa farba zubu opat zmeni. Teraz sa chystam na korunku…

anonym_fab148
24. sep 2025

@anonym_autor sukromnici su vsetci a daaaavno

autor
24. sep 2025
@anonym_fab148

@anonym_autor sukromnici su vsetci a daaaavno

@anonym_fab148 dobre, ďakujem.

autor
24. sep 2025
@hiddenobject

Ahoj, ja mam vnutorne bielenie za sebou. Vyslo ma to cca 300€, ale v PP pred cca 10 rokmi. Vysledok super, ale nie trvaci. Je to max na 5 rokov a potom sa farba zubu opat zmeni. Teraz sa chystam na korunku…

@hiddenobject ďakujem, noo tak nejak som počítal, že to bielenie vyjde.. korunku zatiaľ nechcem pretože podľa mojej lekárky ten zub nie je mrtvy len moj byvaly zubar vsade kde sa dalo daval iba amalgamy t.j. Cierna plomba a ten zub prirodzene zosedivel, no moja pani doktorka vymenila pekne dorobila a je naozaj pekny ten zub aj trosku belsi ale stale ro nie je tak ako by som chcel, kanaliky mi necistila pretoze by to bolo zbytocne kym este tam nebol kaz. Cize neviem. Kazdopadne ďakujem za správu.