Panická porucha
Ahoj všetci. Už dlhé mesiace ma trápi panická porucha, nepomáhajú antidepresíva, terapie, oddych, nič. Strácam sa v tom všetkom, môj neustály strach mi nedá spať, Bojím sa niekam ísť, či už do mesta, obchodu, autobusu to je jedno, všade mám neuveriteľné panické ataky, Moja rodina už nevládze ďalej mi pomáhať, pomáhajú mi so synčekom, ja nezvládam ani vstať na nohy, nie je to neschvál, každ=e ráno dúfam že sa zobudím s úsmevom, že odvediem s radosťou synčeka do škôlky, že zažijem pekný deň, snažím sa nemyslieť na problémy, no táto choroba ma žiaľ pripútala uplne. Mám psychiatričku ktorá mi nechce zmeniť liečbu, teraz beriem Eliceu Q-Tab. Iní psychiatri ma vziať nechcú alebo pýtajú nehorázne peniaze, žiaľ nemám im ani ako zaplatiť keďže táto choroba ma pripravila aj o prácu. Doma je neustále napätie, už som každému na smiech. Skúsila som vysadiť Eliceu, moje stavy sú strašné, mam pocit že ani nežijem, je mi stále zle, zima, mám návaly horúčavy, triašku, niekolkokrát som bola na psychiatrickej pohotovosti, dávali mi len lexaurin, apaurin, xanax a pod. Tieto lieky na mňa nemajú účinok, nie som po nich kľudná, dokonca ani len unavená. Prosím vás, skúste mi niečo poradiť aj z vlastnej skúsenosti, čo vám možno trošku pomohlo, prechádzky sú bez úspechu. ďakujem za každú pomoc.
@ninusqa_25 Presne viem o čom píšeš aj ja sa musím kolkokrát až posadiť a mám pocit ako keby som nevedel aprehltnnuť slinu,hrozné
Moja mama tiez tymto prechadzala pred 18timi rokmi. Uprimne kym nenastavia dobru liecbu tak sama sa z toho nedostanes. Nerozmyslala si nad hospitalizaciou na psichiatrii? Viem znie to hrozne ale absolutne sa niet coho bat, svokra ma tazke depresie a uz dva roky sa s tym trapi. No pomahalo jej aj to ked maly s doktormi sedenia v nemocnici, aj liecbu jej tak menili 2x a nasli tu ktora jej pasuje. Ked bola na psichiatrii, mali kazdy den nejake cvicenia, sedenia s psichiatrom, mohli sa volne pohybovat po arealy nemocnice, podla mna je to tam rovnake ako v normalnej nemocnici. Samozrejme horsie pripady su na inom oddeleni, ktore je uzavrete. Pisem ti o tom preto lebo si myslim ze aj rodina by bola kludnejsia a to ze sa ti smeju, to nechapem. Psichicke choroby su rovnako vazne ako kazde ine.
ahojte nšboete prosom poradot dobreho psychoterapeuta klinickeho psychologa v bratislave ?
@ninusqa_25 ahoj. Ak by si tu bola aktívna napíš mi. Tiež mám panickú poruchu

@srnec dakujem...je mi lepsie len po precitani. Tiez mam nejake problemy