icon

Panický atak v noci: Ako ho zvládnuť?

12. dec 2024

Dobre ráno, mám za sebou hroznú noc. Vlastne je to už tretia po sebe ale toto bol masaker. Som zvyknutá chodiť späť cca o pol 10. Ľahnem si a začne to. Najprv mi začne bušiť srdce, zrýchlený tep, extrasytoly, a ten taký pocit, ja tomu hovorím, že mi zajasa srdce. 😢 Zobrala som aj magnézium nič , potom polovicu o,25 neurolu nič . Už som rozmýšľala, že si zavolám záchranku. Možno okolo 2 v noci sa to ukľudnilo a zaspala som 😥mám ísť k obvodnej ? Či to bude psychika ?

Strana
z2
koniarova
13. dec 2024

@rozculena ja ju do liekov nenútim. Ale nevidím dôvod ich odmietať. Robí sa z nich omnoho väčší strašiak, akým v skutočnosti sú.

rozculena
13. dec 2024

@0silvia0 áno aj podľa toho,ale je toho viac....ja už som tu viackrát písala na takúto tému....

rozculena
13. dec 2024

@koniarova ja hovorím,ako bolo mne...vždy môže tie lieky začať užívať,ale až potom,keď si nevie pomôcť bez liekov.
Ja som bola vonku so psom,keď to začalo účinkovať,tak psychicky zle mi nebolo ani pri tom najhoršom záchvate.......rozmýšľala som iba o tom,že keď prídem domov,akým spôsobom sa zabijem

0silvia0
13. dec 2024

@rozculena a nevies mi dat link na temu, kde si pisala? Zaujima ma to.

autor
13. dec 2024

@rozculena tetaniu mám potvrdenú, cca v lete som bola

rozculena
13. dec 2024

@0silvia0 napravo máš témy,tam klikni,fakt netuším,do ktorej som písala...ja už moc nepíšem do týchto tém,lebo min. 3x do týždňa tu je PP a tetánia..........nikto si nič nevyhľadá,len zakladá stále novú tému....

Strana
z2