Panický záchvat a búšenie srdca

iveta543
20. feb 2021

Pekný deň zažil niekto takýto záchvat rýchly rytmus srdca búšenie srdca nával horúčavy triaška strach panika pocit na odpadnutie problémy z dýchaním.Toto všetko sa zo mnou deje v tom stave.Ak má niekto skúsenosti a pozna ten stav budem rada ak napíšete.
Vopred vďaka.

luciar260
4. mar 2021

@anikab83 tak pocit ze mi nieco vadi v krku mam skoro stale, uz som si na to aj zvykla, a najviac neznasam ked sa v noci zobudim na to ze sa dusim .... mavas to tiez ? Ja niekedy aj kazdu noc

chuandavid
4. mar 2021

@irusa aha, prajem vám aby všetko dobré dopadlo, buďte pozehnana 🙏

irusa
4. mar 2021

@chuandavid ďakujem krásne...aj vám všetko dobré

anikab83
4. mar 2021

@luciar260 ano mávam. Ale takto ako teraz cítim to hrdlo , tak je to už na nervy. Cítim ako by sa mi niečo zaseklo v krku a mala ho opuchnuté. Mám pocit že sa dusím , že ma niekto škrtí. Už som čítala aj o refluxe

lolita365
4. mar 2021

@irusa áno sú to len pocity, ale my to prežívame veľmi a nie dobre nám je, kto nezažil nevie čo toto všetko s nami dokáže urobiť

lolita365
4. mar 2021

@irusa určite by bolo dobre keby sme sa my všetky čo toto prežívame podelili o rady ako toto všetko zvládať, tipi čo na to funguje, s žiť život plnohodnotne, teraz veľa ľudí má s tým problém aj preto že nie sme tak často medzi ľudí aj toto je ten dôvod, dobre je sa s niekym porozprávať kto toto všetko prežíva..

lolita365
4. mar 2021

@chuandavid a chodíte často medzi ľudí? Kamarátky atď? Chodievaťe niekam?

luciar260
5. mar 2021

@anikab83 to poznam , je to neprijemne, niekedy sa mi to vystupnuje ked mam dostat menzes asi to ma suvis aj s hormonmi... mas aj pocit stale ze si musis odkaslat ??? Mne to tak zavadzia niekedy ze ma drazdi na kasel

irusa
5. mar 2021

@lolita365 ja pracujem s ľuďmi...čiže, keď prídem domov potrebujem skôr kľud

chuandavid
5. mar 2021

@lolita365 nie vôbec preto mi nevadí ani karantena 😀 jedine chodím raz do mesiaca na veľký nákup

anikab83
5. mar 2021

@luciar260 áno dráždi ma to aj na kašeľ . U mňa to vyzerá na reflux

tomasqola90
29. apr 2025

Mam.tiez tieto stavy ako nepravidelne busenie srdca zachvaty paniky triazky roztrasu sa mi nohy boli ma svalstvo ked musim ist medzi ludi dokonca aj medzi rodinu radsej sa im.vyhybam najhorsie ked su teraz vsetci vonku staci ked zapocujem hlas ludi srdce mi zacne byt ako zvon a zamrznem je to moj kazdodenny problem len doma sa citim dobre mozte mi niekto pomoct ci to nebude aj stitnou zlazou a v strese casto stracam pamat

tomasqola90
29. apr 2025

Mam.tiez tieto stavy ako nepravidelne busenie srdca zachvaty paniky triazky roztrasu sa mi nohy boli ma svalstvo ked musim ist medzi ludi dokonca aj medzi rodinu radsej sa im.vyhybam najhorsie ked su teraz vsetci vonku staci ked zapocujem hlas ludi srdce mi zacne byt ako zvon a zamrznem je to moj kazdodenny problem len doma sa citim dobre mozte mi niekto pomoct ci to nebude aj stitnou zlazou a v strese casto stracam pamat