Panikárim pri hlienoch
Baby som celkom panikárka. Bojim sa udusenia. Niesom ani chorá “zatiaľ” ale deti obe dosť kašlú už 2tyzden a ja vždy pri chorobe (aj teraz to cítim) že vkuse tak akoby “štartujem” /oddrhavam a cítim stále v hlien akoby a nejde von, robím to až už nevladzem a bojim sa že sa udusim keď to nejde von. Pojem veľa vody , aj solmucol som si zarobila teraz ale som sama doma s deťmi a mám riadny strach…
Odkedy sa je voda?
Neboj sa neudusíš sa, čo mám ja povedať? Som astmatička a alergička denno denne vykašliavam hlien. Boli časy keď som aj grcať musela. Ale kvôli hlienu sa neudusíš. Radím ti ist ku dr
Z hlienov sa este nikto pri vedomi nezadusil, tak nepanikar.
Žena vážne? Nie. Nezadusíš sa z hlienov.
ak nie si chora a tak oddrhavas to moze byt psychickeho povodu alebo aj z niektorych liekov (na tlak) nieco ako OCD
@anonym_autor ja ta úplne chápem. Ja to mam presne pol roka. Každý den mi stekajú husté hlieny vzadu cez hrdlo a nejde mi to vypluvat. Také su husté. Len ja uz to mam pol roka všetkých lekárov mam obehanych som zúfalá, všemožne lieky som vyskúšala .. a Tiež mam pocity dusenia sa ze sa mi ten hlien nalepi na tu trubicu a zadusim sa. Čo ti pomohlo?

A ako dlho beries ten solmucol? Aspon 5 dni? Normalne to ber dalej alebo mucosolvan, kalobu a pi caje s obsahom slezu a bude vybavene. Preco by si sa mala zadusit? Ved tie riasy ktorymi je vystlana sliznica v prieduskach a plucach sa potrebuju po chorobe obnovit a zregenrovat. +kym vsetok hlien vyplavia na povrch.