icon

Pásiky Crest alebo bielenie u zubára. Čo je lepšie?

20. nov 2025

Ahojte. Možno sa tu nájde niekto kto sa v tom vyzná a poradí mi. Používala som pásiky Crest od bielime.sk. Bola som s nimi veľmi spokojná a zubár, čo som mala predtým, mi nikdy nepovedal, že by som mala nejako poškodenú sklovinu alebo čokoľvek iné.
Teraz som zmenila zubára a zvažujem, či je teda lepšie opäť používať tieto pásiky alebo si dať spraviť bielenie u nich. Či to bude mať rovnaký efekt. Je mi jasné, že keby sa opýtam na klinike, tak mi povedia, že to ich je lepšie.
Len by ma zaujímal názor niekoho nestranného, že či sú tie pásiky ozaj také zlé, alebo čo je teda lepšia voľba.
Ďakujem

babushkaem
20. nov 2025

to su tie z ameriky? ak ano, obe su peroxidom bielene, u lekara to bude silnejsie ako pasiky, ja som si dala tiez peroxidom u lekara a sklovinu poskodenu nemam. za mna teda je to to iste, ale u lekara je vyssia koncentracia peroxidu

anonym_a43af8
20. nov 2025

Ahoj, ja používam pásiky Crest raz ročne si spravím takú kúru, plus aj pastu od nich. Partner si dal zuby bieliť u zubného lekára. Obaja sme bez ťažkosti sklovina silná. Výsledok porovnateľný. Výhoda u lekára, že nemusel mať bielu dietu, ja ju dodržiavam keď bielim.. jeho to stálo tuším 400 eur, mňa 100 ročne... on bol raz, ja som to zatiaľ aplikovala 3 roky po sebe... na foto aktuálny stav...

a0
20. nov 2025

@anonym_autor mňa z tých pasikov extrémne boleli zuby, respektíve boli vždy prvé dni citlivé (mala som originál z USA, tam je viac peroxidu). Potom som šla k zubárovi na bielenie a to je o hodne lepšie 🙏. Takže za mňa radšej ambulantné bielenie + potom som dostala ešte gél na domáce bielenie.

autor
20. nov 2025

Tie pásiky som mala tuším tiež za cca 100€ ročne a u zubára to stojí tuším 300€. Len teda nepoznám osobné nikoho kto by si to dal robiť u zubára, tak som to nevedela porovnať, že čo je teda lepšie.

autor
21. nov 2025

Ešte mi napadla jedna vec. Ak si dám kamienok do zubu, môžem si potom aj ďalej bieliť zuby a používať elektrickú kefku? Neviete niekto náhodou?

mirola
21. nov 2025
@anonym_autor

Ešte mi napadla jedna vec. Ak si dám kamienok do zubu, môžem si potom aj ďalej bieliť zuby a používať elektrickú kefku? Neviete niekto náhodou?

@anonym_autor tosi nedavaj, kamoske uplne ten zub scernal .. odumrel

autor
21. nov 2025
@mirola

@anonym_autor tosi nedavaj, kamoske uplne ten zub scernal .. odumrel

@mirola dávala si ho robiť u zubára?