PCR test pozitívny a negatívny antigénový test
Ahojte chcela by som vás poprosiť o radu alebo rovno o pomoc. Potrebujem surne pracovne odcestovať. Kvôli vstupu do krajiny potrebujem antigenovy test a kvôli vstupu do firmy potrebujem PCR test. Oba testy som si urobila ale stala sa mi taka vec, ze antigenovy test (robený 4.1., 18:00) mam negativny ale PCR test (robený 4.1., 12:00) mam pozitivny. A zajtra je u nas sviatok takze s doktorom asi nic neporiešim a ani ma RÚVZ a ani na covid linke nedvihaju. Tak som sa vas chcela skusit opytat ci by ste mi nevedeli poradit alebo pomoct??
@janagol8 A čo chceš poradiť? Pcr je spoľahlivejší, lebo zachytí aj to, čo antigén ešte nie. A ten ti vyšiel tak, že si pozitívna, takže žiadna práca ani nič. Ak budeš bez príznakov, bude to pre teba jednoduchšie vydržať. Pcr ti opakovať nebudú. Doktorke volaj akurát tak preto aby ti vystavila očrku
@abbey1 v začiatkoch korony to tak bolo prezentované... že keď dostaneš SARS alebo Ebolu, tak tam je vysoká pravdepodobnosť úmrtia infikovanej osoby. Preto sa tie vírusy vlastne nerozšírili tak výrazne, lebo nositelia vírusu zjednodušene povedané rýchlo poumierali. Ale COVID-19 je brutálny v tom, že veľa ľudí nemá žiadne príznaky a správajú sa ako zdraví. Ľudia bez príznakov majú menšiu vírusovú nálož, ale je to práve ich pocit, že sú zdraví, ktorý z nich robí nebezpečných pre okolie. Ak by všetci dodržiavali R-O-R, tak by to určite neplatilo.
@nina255 90 dni sa netestuje,výsledok by ukazoval stále pozitivitu.
@marseillefan a ako je mozne ze niekto to mal naopak? Negat pcr a pozit antigen
@katka253111 my mame presne teraz to ze synovi vysiel antigen pozitivny a hned mu robili pcr a negativny.tak nevuem ci karantena s tym konci ci mysime bytvaj tak.
@zuzinapipina nehnevaj sa, ale toto je čistý blud... niekto si vymýšľa sprostosti, šíri ich a ty si naletela.
@baboobchod prečo by mala sedieť doma? 😁😁😁 Kto jej to určuje? Co ma sedieť doma ako väzeň? Ľudia, ved už zo seba nerobte handry.
@weronika171717 reaguješ na príspevok z januára 🙈🙈🙈

@woman04 embolia pľúc je žiaľ vraj dosť častý následok kovidu, hlavne pri ťažšich priebehoh. Ak by to bol iba nedolieceny kovid to sme dosť v kaši a nezbavime sa toho nikdy, nakoľko ten človek bol celý bez príznakový medzičas zrejme aj infekčný. Dúfam, že je to nové ochorenie.