Mali ste niektorá také pichanie v hlave? Pichne par krát na 2 sekundy a potom prestane úplne. Môže to byť od krčnej?
Môže. Ja som mala také "pichanie" z krčnej, že som si myslela, že mám nádor. Našťastie stačili rehabky a domáce cvičenie.
Dr je ale nevyhnutný.
Ja mam na krčnej výrastky kvôli tomu som začala chodiť k neurologičke.
@adrianap83 čo cvičíš prosím ťa?
Áno mám to. Nepríjemné
No to môže byť aj z toho, dakde Ti niečo tlači.
Take obyčajne cviky na posilnenie chrbtice. Nič výnimočné. Ale aj kvôli tým vyrastkom chod na rtg a fyzioterapetka urobí masáž, cviky naučí a bude lepšie. Určite chod k Dr.
Ja som to mala hrozne. Nie, že pichanie - vŕtanie 3mi vrtačkami 🤣🙏 a fakt prešlo za 2 týždne. Len nečakaj a choď. Držím prsty!!!
Mávam to od krčnej. Keď cvičím tak málokedy, keď mám stres a "zanedbám sa" tak je to pichanie časté a intenzívne
Mam to už dlhodobo, z času na čas sa to stane, zmrznem co sa deje ale prejde to
@adrianap83 ja mam tiež také,ze keď otocim hlavou pichne ma na jednom mieste do hlavy
@alenacseto treba sa poradiť s Dr, ja som myslela, ze umieram. Aj z tej bolesti, aj ma to tak vystrašilo. Krčná chrbtica vie narobiť strašne bolesti.
Môže aj nemusí.Išiel by som na RTG krčna chrbtica.Vylučovacia metóda.Neurolog a CT alebo MR mozgu ciev atď.Ak je to dlhodobo.Hlava s času na čas zaboli každého tiež riešim.Plus keď ma ešte človek tinitus či nespavosť či ďalšie vecí.Pitny režim meranie tlaku krvi magnézium vytaminy.Možno odber krvy a ďalšie vyšetrenia sono krčných ciev.