Piesok v žlčníku

lenuska333
24. júl 2018

Dobry den chcem sa opytat diagnostikovali mi piesok v zlcniku presnejsie mi gastroenterolog povedal ze mam jedno zrniecko piesku v zlcniku neboli ma "zatial" ale stale ked nieco zjem citim bublinkovanie v bruchu a musim utekat na wc neviete mi poradit co robit niekto kto s tym ma skusenosti.Vopred vam Dakujem za odpovede.

beuss
24. júl 2018

@lenuska333 no ja som mala zlcnikove kamene.. piesok neviem co je, to pocujem prvy raz.. mne to operovali laparoskopicky.. lebo tie zlcnikove zachvaty co som mavala..to bol teda super zazitok.. som chodievala na pohotovost na inekcie..neskor prestali zaberat, tak potom rovno infuzky.. Hrozna bolest, po porode druha najhorsia.

jawinka
24. júl 2018

Ja mam tak isto plný žlčník piesok a drobné kamienky "..... Záchvaty som mala už veľa krát.... Trebalo by ísť pod nôž.... Keď preboli človek kašle na to..... V tehu keď by babo tlačidlo na žlčník som mala také bolesti že by som sa dala aj za živá rezať.... Injekcie nezabrali ešte keď som sa v vracala vedelo uľaviť treba jest ľahké jedla mne osobne škody kyslá kapusta ale už aj z kocky čokolády horkej som mala záchvat

dharmasanata
24. júl 2018

Ja som mala piesok...ale neviem ako to myslíš že len jedno zrniečko piesku to skôr asi myslel jeden kamienok. Piesok je drobný a je ho veľa. Kamienok sa pohybuje tak raz bolí raz nie... piesok keď raz upchá tak už nepovolí.

gaaaa
25. júl 2018

Ja už žlčník síce nemám,ale pred rokom mi tiež gastroenterolog povedal,že mám pieskovisko v žlčových cestách.Pár krát som skončila na pohotovosti.Nič mi nedal,len mi povedal,aby som pila veľa tekutín po polroku,alebo roku som išla znovu na hadicu a mala som to čisté.Uvidím dokedy.

lili16r
21. máj 2020

Dobrý deň, chcela by som Vás poprosiť o radu, už som zúfala. Je možné aby ma bolel žlčník a na sone nič nevideli? Začalo sa to pred dvoma týždňami takým nepríjemným a silným zovretím pod rebrami. Opakovalo sa to každých pár hodín, odvtedy to trvá každý deň. Niekedy je to taká vystreľujúca bolesť, že sa až musím niečoho pridržať, zabolí párkrát a prejde, niekedy mám také slabšie, ale pravidelné kŕče v tej oblasti aj niekoľko hodín. Bola som aj na pohotovosti, tam mi dali infúziu, ktorá nepomohla a poslali ma domov. Taktiež som bola na gastre na hadici a tam všetko v poriadku...

maja22
14. feb 2023

@lili16r ako to dopadlo? Mne tiez nic nevidia, resp. niekto vidi piesok, niekto nie...