Plačem od bolesti hrdla: Čo robiť?
Baby mna zacalo boliet hrdlo, ale az tak neznesitelne, ze placem od bolesti.Uz od soboty to boli, nespim odvtedy, dneska som bola u lekara ale je PN, tak som isla k tym kto ho zastupije ale bolo tam million ludi a ja som musela behat domov lebo manzel mal dolezitu poradu v praci a nemal byt skym moj 2 rocny syn…. akoze mna hrdlo boli stale, ale toto som este nezazila aby som mala take bolesti… hrdlo mam brutalne cervene aj pluzgiere vidim…je trapne s tym ist na pohotovost aby mi dali nejake tabletky alebo antibiotika alebo musim pockat do zajtra? Len este stale neviem ci sa zajtra dostanem k lekarovi kedze vsetci su v robote a nemam kam dat maleho😩😩😩
Hlavne si urob test na covid.idealnw aj pri negatívite ho opakovať o dva dni.Takto možno behas s covidom kdekade a ešte ho odnes na pohotovosť.Tvoj stav nie je na pohotovosť a do starostlivosti o syna zapriahni aj pána manžela .Zajtra k obv.dr.resp.zastupujucemu a verím.ze použiješ Rusko resp.respirator.zodpovedni ľudia to tak robia .Teraz analgetiká.spreje.cmulacie tbl.dobry je jox.
Ja chapem ze tu ludia pisu ze co prehanas. Ak by dom taku bolest nezazila tak tiez si poviem ze hysterka, ale uz som mala bolest hrdla pri ktorej som sa ani nadychnut nemohla a doslova mi tiekli slzy od bolesti aj ked som neprehltala, nikdy by som nepovedala ze takto moze boliet hrdlo.
Mala som to nedávno. V nedelu ma začalo pobolievať hrdlo, makali sme v zahrade a fúkal vietor, bola som spotená. Dala som si Dorithricin na striedačku so Strepfenom. V pondelok poobede taká bolesť, že som myslela, že sa zbláznim. V hrdle kopa hnisu. Bez rozmýšlania som šla na pohotovosť. Bez slova mi dali ATB, vitamíny. Od bolesti mi zabral iba Flector prášok.

Podla mňa presne takto sa teraz prejavuje kovid. Mala som ho teraz 2 krat za sebou a presne toto co píšeš. Akoby mi v kuse rezali hrdlo zaživa . Akože bolesť hrdla som nemala prvýkrát samozrejme ale toto bol extrém. Cele noci som bola hore a trvalo to hadam aj 3 týždne a koho stretnem povie mi to isté. A ja by som šla na pohotovosť ak sa tam zajtra nevieš dostať nech si hovori kto chce co chce lebo je to ozaj príšerná bolest a mne na to nezabrali ani kloktanie ani pastilky ani spreje skusila som hadam všetko a crp nizke