icon

Plastika predného skríženého väzu: Aký je priebeh zotavovania?

4. feb 2025

Ahojte nájde sa tu niekto komu v poslednej dobe robili plastiku predneho skrizeneho vazu? Zaujimal by mal stav pacienta po operacii. Aké sú bolesti,koľko ste boli v nemocnici po operacii a ako dlho ste boli PN ?

120898ka
4. feb 2025

v nemocnici 1 deň ale to zavysi od nemocnice PN som bola 3 mesiace

120898ka
4. feb 2025

bolesti asi ako po každej operacii

frflos_nespokojny
4. feb 2025

vsetko zalezi od komplikacii a aky prah boleti znesies a samozrejme rehabilitacia.
je to individualne a u kazdeho inak. pokial robis v kancli na stolicke, tak dva tyzdne a mozno budes uz robit, ale pokial makas niekde v obchode, alebo na pase, tak sa nebudes hrnut mozno ani za tri mesiace do roboty

heineken22292
11. mar 2025

Ja som po plastike acl väzu a bol som na súkromnej klinike robili mi to 2.12 a 3.12 som išiel domou

salubos10
13. máj 2025

21.3 ma operovali za 14 dni som jazdil na cestnom bicykli 😂 síce aj s uhlovou ortezou ktorú budeš mať ale da sa to. V nemocnici som ležal 2 dni piatok ma operovali nedeľu som šiel domov bez barlí po schodoch lebo som musel vybrať v lekárni. 3 dni bolesť nemohol spať najist polohu ale nebral som ani lieky na bolesť moja chyba. Za 10dni vyberali stehy. Mesiac po operácii dali rehabilitácie keďže som dosť športoval pred operáciou na bicykli cvičenia pre mňa boli k ničomu tam bol 1x z 10 potom som mal rebox 10x a 5x magnet plus lampu. Všetko záleží či si pred tým robil/a nejaký šport s nohami potom to ide rýchlo zotavovanie.