Platí sa za rehabilitáciu s odporúčaním od lekára?
Dobry chcela by som sa prosim pekne opytat mala som urwz natiahnutu slachu a tahalo sa mi to ku krku. Poslal ma obvodny lekar rehabilitovat na polikliniku. Mam datu na objednnaie a platí sa tam mam si vziat peniaze? Ci nemusím. Alebo to plati zamna normalne poistovna moja zdravotna ci ako je to?
Ja som mala zadarmo 7 x masáž, 7 x elektroliečba a 7 x cvičenia...nič som neplatila...mala som papier od neurológa...
Záleží, či majú zmluvu alebo nie.
Zväčša tie nemocničné majú a vtedy neplatíš. Ak je to súkromné, tak sa platí. Ja keď som chodila, vždy som si pre istotu pred prvou rehabkou zobrala peniaze, keby náhodou.
Treba sa rovno spytat na poliklinike, zavolat tam a informovat sa, budete mat istotu. Ja som sla na polikliniku Agel, maju zmluvy s poistovani, mala som napisanie odporucanie na rehabky, vstupne vysetrenie u pani primarky bolo zdarma. Pani primarka odporucila aj ultrazvuk na chrbat a elektro liecbu, tie som mala zadarmo. Avsak 10 cviceni s fyzio som si musela platit. A pozor - tych 10 ani zdaleka nestaci, 10 je len proste odporucanych. A popravde, rehabky nic moc, take cviky som si nasla uz davno pred tym na nete a aj som ich doma cvicila. Mozno 3-4 cviky boli pre mna nove.
Urcite ale dobry start rehabilitacie, potom vsak treba bud chodit dlhsie alebo inde a dlhsie. V mojom pripade chodim teraz k sukromnemu, je to sice drahsie, ale vysledky sa dostavili ovela skor.

pokial su zazmluvneny, mala by si mat narok na dake rehabky zdarma. aspon my sme tak mali