icon

Pľúcne mykoplazmy - antibiotiká nezaberajú

catalina21
2. jún 2025

Ahojte. Chcela by som sa poradiť, zistili mi pľúcne mykoplazmy, vybrala som 3 balenia Sumamedu ale stav sa mi nezlepšil, dokonca mám pocit, že je to stále horšie aj napriek antibiotikám. Pre doktorku je to uzavreté tým, že som vybrala 3 balenia atb a už s tým nemá čo ďalej robiť... Je to normálne, že aj napriek atb liečbe sa stav nezlepšil? Doktorka tvrdí, že liečba môže trvať aj 3 mesiace a viac ale to už naozaj nepotrebujem ďalšie atb a mám teda len čakať kým to prejde? Ak si tým niekto prešiel a prekonal to, prosím poradiť ako sa vám to podarilo. Začala som brať aj oreganový olej, slezový čaj, chlanydyl.. zatiaľ nič nepomáha. Naozaj stačí už len vydržať? Bojím sa, aby sa mi to neskomplikovalo. Moje príznaky sú strašný neutíchajúci kašeľ a mierne upchatý nos, ale hlavne ten kašeľ je už strašne vyčerpávajúci.

zabka79
2. jún 2025

@catalina21 syn mal mykoplazmy ked mal.5 rokov bral 24 dni atb. Po skonceni liecby mal.este dva tri tyzdne mierne teploty a potom to islo do stratena...

mirokub
Odpoveď bola odstránená
kp7333
2. jún 2025

ten Sumamed si brala v akych davkach? klasika alebo zvysene?

catalina21
autor
2. jún 2025
@kp7333

ten Sumamed si brala v akych davkach? klasika alebo zvysene?

@kp7333 klasika 1 tabletku 3 dni, spolu 3 balenia s prestavkami.. Doktorka mi uz neda aj tak nic ine.. len by som chcela vediet ci na to uz naozaj treba len cas aby to preslo

kp7333
3. jún 2025
@catalina21

@kp7333 klasika 1 tabletku 3 dni, spolu 3 balenia s prestavkami.. Doktorka mi uz neda aj tak nic ine.. len by som chcela vediet ci na to uz naozaj treba len cas aby to preslo

@catalina21 nech ti spravi vytery a krvne testy. ja som pri chlamydiach brala Sumamed vo vysokych davkach, nie 1 tabletku, ale 3 naraz. Mozno aj na mykoplazmy treba tak.