icon

Po akej dobe vám zistili reumu?

7. sep 2025

Dobrý večer. Je tu niekto, kto mal dlhodobé problémy s klbami. A stále mal negatívne výsledky na reumu, a po nejakej dlhšej dobe mu vyšli pozitívne? Už dva roky trpim na bolesti kĺbov a fakt neviem k akému lekárovi mám ísť. A vždy skončím u reumatologa (nedobrovoľne), lenže on nevie čo už ma so mnou robiť, keďže testy mám stále negatívne.

anonym_64e5e0
7. sep 2025

@anonym_autor Nemám skúsenosti priamo s reumou,nerobili mi nikdy žiadne vyšetrenia,ani na reumatologiu ma neposlali,ale tiež ma bolia kĺby. Nevien teda od čoho, ale trhavé bolesti kĺbov mám.

anonym_85addd
7. sep 2025

@anonym_autor Mala som,aj mám bolesti klbov a často opuchnuté a bolestivé prsty.Vdaka týmto problemom som navštívila reumatologicku.Vysetrenia reumu nepreukázali, ale podľa dr.mam osteoartrozu.

denkabemommy
8. sep 2025

Nikdy som nemala pozitívny výsledok na reumu (ak myslíš reumafaktor) a na reumu sa liečim už 3 roky 🙂. Aj keď teda u mňa to bolo jasné, nemala som len bolesti kĺbov ale extrémne viditeľné opuchy všetkých kĺbov (okrem chrbtice), vysoké horúčky (40tky) a niekoľko dalších príznakov

lyci
8. sep 2025

@anonym_autor ja na reumatologii vsetko negativne. 3x ma testovali za posledne 2 roky. pomohlo vysadit lepok a cukor. ale uplne. ked nieco z toho zjem, trva 2 tyzdne kym ma zas prestanu boliet ruky a nohy, hlavne prsty. spustilo sa mi to po 2. porode

anonym_e0ea54
8. sep 2025

@anonym_autor neviem ti odpovedať lebo ked začali mne bolesti ubehla ozaj doba kým som.zohnala reumatologa a hneď z odberov vedel ze sa jedna o reumu