icon

Pocit cudzieho telesa pod ohryzkom

robo241083
4. júl 2025

Zdravim nemate niekto skusenost? Uz 2 tyzdne sa trapim s nejakym cudzim telesom pod ohryzkom. Niekedy je to menej niekedy viacej. ORL vysetrenie v poriadku a na pohotovosti ma vysmiali ze oni mi az tak dolu do hrdla neuvidia a dali mi sprej Glimbax. Už som z toho na nervy aj som stratil na vahe cca 4 kilogramy. Rano povacsine to nepocitujem cez den sa to zhorsi a trva to az kym nejdem spat. Pijem len cistu vodu som fajciar aj Iqos aj klasicke a dost manualne pracujem. Moze ist o poruchu stitnej zlazy?

stellarstar
4. júl 2025

@robo241083 tak chod na endo ten ti spraví usg a povie ti to. Môžeš to mat aj z fajčenia

robo241083
autor
4. júl 2025
@stellarstar

@robo241083 tak chod na endo ten ti spraví usg a povie ti to. Môžeš to mat aj z fajčenia

@stellarstar v pondelok idem na tu stitnu aj na krv a uvidime co dalej… ale dakujem

ivanis267
4. júl 2025

@robo241083 ahoj, ja som toto mala a presne..stitna..fajčila som vtedy dosť a keď som prestala tak zapal postupne mizol

robo241083
autor
4. júl 2025
@ivanis267

@robo241083 ahoj, ja som toto mala a presne..stitna..fajčila som vtedy dosť a keď som prestala tak zapal postupne mizol

@ivanis267 dnes som bol normalne ze svoje auto si robit a som myslel ze ma tam napne co tak mi to vadilo v krku… pritom dycham normalne pekne aj prehltam vsetko… takze stop fajceniu a bolo po probleme?

ivanis267
4. júl 2025
@robo241083

@ivanis267 dnes som bol normalne ze svoje auto si robit a som myslel ze ma tam napne co tak mi to vadilo v krku… pritom dycham normalne pekne aj prehltam vsetko… takze stop fajceniu a bolo po probleme?

@robo241083 uvidíš čo ti povie lekár podľa diagnózy...ja mam Hashimoto a pravdepodobne to bol môj problém s fajčením, je na ústupe nie vyliečeny...ale to nemusí byť tvoj prípad. Uvidíš, držím palce 🙂 ale poznám ten nepríjemný pocit no..

robo241083
autor
4. júl 2025
@ivanis267

@robo241083 uvidíš čo ti povie lekár podľa diagnózy...ja mam Hashimoto a pravdepodobne to bol môj problém s fajčením, je na ústupe nie vyliečeny...ale to nemusí byť tvoj prípad. Uvidíš, držím palce 🙂 ale poznám ten nepríjemný pocit no..

@ivanis267 kks je to hrozne uz som si dal kelp na stitnu aj na alergiu som si daval fenistil aj som menej jedol aj čo ja viem čo všetko a nič. Furt na nervy. Ďakujem Ti

stellarstar
4. júl 2025
@robo241083

@ivanis267 kks je to hrozne uz som si dal kelp na stitnu aj na alergiu som si daval fenistil aj som menej jedol aj čo ja viem čo všetko a nič. Furt na nervy. Ďakujem Ti

@robo241083 kelp by som si nedávala pokiaľ nevieš čo s štítnou máš

unicornlady
4. júl 2025

Veru, kelp nedávaj.
Ak máš napr. zvýšenú činnosť a pridáš si ešte viac jódu, tak si ublížiš.
Píšeš, že si schudol 4kg, tak by to mohla byť tá hyperfunkcia.

robo241083
autor
4. júl 2025
@unicornlady

Veru, kelp nedávaj.
Ak máš napr. zvýšenú činnosť a pridáš si ešte viac jódu, tak si ublížiš.
Píšeš, že si schudol 4kg, tak by to mohla byť tá hyperfunkcia.

@unicornlady no v pondelok idem do TT na stitnu a aj na krv tak hadam niečo už zistia lebo už je človek fakt na prasky… neda sa ani dobre zohybat hned niečo citit v krku

robo241083
autor
4. júl 2025
@stellarstar

@robo241083 kelp by som si nedávala pokiaľ nevieš čo s štítnou máš

@stellarstar uz som bol na nervy z nasich lekarov a ich necinnosti tak som viacej cital a skusal ale hej uz pockam na vysledky

lanstouran
5. júl 2025

@robo241083 Toto mám ja že cítim ako keby mi niečo zvieralo v krku a mne predpisali niečo na ozzi a schudla som a nemôžem jesť normálnu stravu jedine čaj a vodu

lanstouran
5. júl 2025
@ivanis267

@ivanis267 ale úplne veď keď niekto je zvyknutý fajčiť tak ako prestať veď potom abstaky nenormálne

robo241083
autor
6. júl 2025
@lanstouran

@robo241083 Toto mám ja že cítim ako keby mi niečo zvieralo v krku a mne predpisali niečo na ozzi a schudla som a nemôžem jesť normálnu stravu jedine čaj a vodu

@lanstouran ahoj no ja som velmi zvedavy čo bude zajtra… urobim si tu stitnu + obraz krvi a ked nič tak jedine este gastro… je to uplne hnusny pocit verim ti a clovek je bezmocny nevie si pomoct… ja mam len haluze ze sa zadrhnem

robo241083
autor
9. júl 2025

Takze vysetrenie zo stitnej je v poriadku. Nie su tam ani uzliky ani nič podobne. Takisto vysledky z krvi su uplne v poriadku no pocity pretrvavaju…

unicornlady
9. júl 2025

ORL vyšetrenie?

bara_borka
9. júl 2025
@robo241083

Takze vysetrenie zo stitnej je v poriadku. Nie su tam ani uzliky ani nič podobne. Takisto vysledky z krvi su uplne v poriadku no pocity pretrvavaju…

@robo241083 nemáš reflux? čo na to tvoja obvodná dr?

1andrea111
9. júl 2025
@robo241083

@robo241083 psychika?

robo241083
autor
9. júl 2025
@unicornlady

ORL vyšetrenie?

@unicornlady orl bolo v pohode

robo241083
autor
9. júl 2025
@1andrea111

@robo241083 psychika?

@1andrea111 psychicke problemy ma už tiež napadli… moze to byt kludne nakolko pred 10 timi rokmi som bol v depresiach

robo241083
autor
9. júl 2025
@bara_borka

@robo241083 nemáš reflux? čo na to tvoja obvodná dr?

@bara_borka idem este na gastro pre istotu ak sa vyluci aj to tak už naozaj potom len psychika