icon

Pocit cudzieho telesa v krku

23lenka
12. okt 2018

Ahojte, takže cca 3tyzdne do zadu som cítila, že ma skriabe v hrdle k večeru to začalo byť také silnejšie. Skočila som na pohotovost tam Dr povedal ze mam zapálené hrdlo dal mi ATB penicillin... Dobrala som ho ale stále som mala pocit bolesti v krku nie v hrdle.... Tak som šla k Dr samozrejme ten spravil krvné testy spravil stery... A poslal na na orl... Tam som prišla pozrel do krku nejakým prístrojom a jeho odpoveď bola že nič tam nie je. Bola som šokovaná lebo naozaj cítim ze mam niečo v krku skoro v tej jamke... Krvné testy výsledky prišli podľa môjho Dr ukážkové... Ze všetko čo pozeral v krvi je OK hladina crp 1.4 stitna vraj tiež OK... Poslali ma domov s liekmi na uvoľnenie... Ze sa nemám čoho báť nič nemám.... Ešte orl ma ubezpečil ze žiadny tumor tam nie je ze ukážkové hrdlo ako z knižky. Myslite ze to mam nechať tak alebo riešiť niečo iné? Fakt mam pocit ze niečo v krku mam zabudnuté... Ale v noci ako som sa prebudila ten pocit nebol taký prišlo mi ze je už všetko OK a dnes ráno zas prišiel... Snažím sa na to nemyslieť 🙁 mate niekto skúsenosť? Ďakujem za radu

marek2712
29. mar 2022

@katiqa ešte chcem ísť druhej krčnej ale táto mi robila dva krát fibroskopiu cez nos a povedala že všetko ok , myslíš že je zbytočne ísť druhej krčnej? prepáč že Ťa otravujem ale dobre mi to padne keď sa môžem s Tebou podeliť o skúsenosti, ďakujem

marek2712
4. apr 2022

@katiqa ahoj , chcem sa spýtať mám ísť ešte inej krčnej?táto mi robila dva krát fibroskopiu a povedala že nič tam nie je, ďakujem za odpoveď

katiqa
4. apr 2022

@marek2712 ahoj, prepac nevsimla som si nove upozornenie. Ja by som inu krcnu uz asi neriesila, ked uz aj fibroskopiu mas za sebou, to by nieco videli a nasli. Ale zase ak ta to ukludni, tak kludne zajdi aj k inej este, ja som tiez bola u 2 🙂 a nahodou u druheho na kontrole bola ina pani doktorka a aj ked som uz mala fibro za sebou predtym, tam az ona si vsimla, ze mi tam vela zateka hlienov… A sono krku ti robili?

marek2712
4. apr 2022

@katiqa ahoj,sono mi ešte nerobili ,ale som objednaný,tam sa vlastne pozoruje štítna žľaza ?

marek2712
5. apr 2022

@katiqa ahoj , chcem sa spýtať či by sme nemohli byť priatelia na FB,alebo niekde kde sa dá lepšie popísať,Ty si mi jediná odpísala a chcel by som ešte popísať viac o tomto probléme s Tebou, ďakujem

katiqa
5. apr 2022

@marek2712 stitna zlaza a aj uzliny na krku a slinne zlazy. Celkovo krk plus stitna zlaza. Napisala som aj spravu sukromnu.

tenaj
30. apr 2022

@dorottka poprosím kde vás potom vysetrovali ktoré pracovisko? Mňa odpinkavsju psychikou ale ten kúsok mam v hrdkw odkedy som sa dojedla je 3 mesiace tomu.
O

marusa771
2. máj 2022

@katiqa dobrý večer môžem sa opýtať čo je to za vyšetrenia sono krku ďakujem

katiqa
2. máj 2022

@marusa771 je to ultrazvuk, len zvonka na krku sa prechadzaju organy ako stitna zlaza, uzliny, slinne zlazy..

zobaka
17. máj 2022

@tomas_simon ved si pisal, ze ti nasli polyp, ale si sa zrutil, keby ti co ho nasli ho dali aj odstranit uz by si mal pokoj

marusa771
8. dec 2022

@23lenka ahoj chcela by som sa opitát či máš ešte tie problemi ci ešte cítiš niečo v hrdle ?myslim že mám také isté problémy ako ti ,a bojím sa toho je to hrozne niečo sa ak cítiš že mas niečo v hrdle akoby má to tiskalo alebo čo neviem to vysvetliť 😔

danielabenaina
9. dec 2022

@tomas_simon prosim ta ako sa liecis natu boreliozu ?Ja mam tiez zistenu boreliozu a asi 2 dni mam taky pocit ze nieco mam v krku nejde to preglnut a ako by mi to tlscilo na hrudnik .

1stefi121
10. dec 2022

@marusa771 aj ja to mám už pol roka nikde nič..len vraj stres.

1stefi121
10. dec 2022

@danielabenaina aj ja to mám už pol roka..vraj nič tam nieje už mám obehane všetko najnovšie mám svrbenie v ústach na jazyku v hrdle . katastrofa nikde nič všetko negatívne...

tomas_simon
11. dec 2022

@1stefi121 ahoj, chod si dat spravit testy na boreliozu, u mna toto boli prve priznaky!

tomas_simon
11. dec 2022

@danielabenaina ahoj, liecim sa uz skoro druhy rok, je to tazky boj

1stefi121
11. dec 2022

@tomas_simon všetko negatívne

danielabenaina
11. dec 2022

@tomas_simon a prosim ta co ti dali mne len antibiotika?

tomas_simon
18. dec 2022

@1stefi121 skus ist bcb klinika ba a tam ti spravia podrobne testy. Plati sa vsak za nich

tomas_simon
18. dec 2022

@danielabenaina ahoj, ano atb a mnozstvo doplnkov pre telo nech sa nastartuje imunita

lenochch
15. sep 2023

@zibi prisli ste teda na pricinu

lenochch
15. sep 2023

@1stefi121 preslo vam to

lenochch
25. sep 2023

@23lenka pani prisli cam uz na príčinu

arabela55
25. sep 2023

@lenochch ja som niečo také mala, môže to byť reflux alebo alergia (zatekanie z nosa do hrdla). Vtedy zaberá nasonex a acc long. A celkovo podporiť imunitu brat céčko, decko zinok a slepačí vývar skúste týždeň jesť -)

23lenka
autor
25. sep 2023

@lenochch presne ako sa píše vyššie... Bolo to proste zatekanie do hrdla.. Proste prestala som to riešiť a viac sa k tomu nevracame s lekárom. Mám aj zvýšený hlien v hrdle občas. A mám aj slabší reflux. Inak na nič neprišli.. Stále to bolo milión dohadov.

lenochch
25. sep 2023

@23lenka dakujem obom

superholka77
4. dec 2023

@michal9999 dobrý deň môžem sa opýtať ktorý liek ste vy užívali na riedenie hlienu ktorý sa môže dlhodobo ? mám tiež podobný prípad ako vy ďakujem

jozef102088
21. dec 2023

@tomas_simon prosim Vas ako ste dopadli mam presne ten isty problem co ste opisali

tomas_simon
16. jan 2024

@jozef102088 zdravim ta, po roku a nieco sa zistilo ze to sposobuje borelioza...po liecbe preslo.

zuzika72
14. apr 2024

@23lenka dobry den ako ste to prosim doriesili mam tiez to iste a nevedia co s tym vsetky vysledky mam v poriadku tak by ma to velmi zaujimalo kedze to uz mam skoro pol roka a ani ct nic a ani magneticka rezonamcia nic pytam sa lebo uz fakz neviem co s tym velmi pekne dakujem