Pocit "guče" v hrdle
Chcem poprosiť o radu. Pred dvomi týždňami som bola chorá a vybrala som antibiotiká a rôzne sirupy a kvapky od kašľu. Môj kašeľ bol suchý. Ešte stále mám však pocit, že niečo v tom hrdle mi zavadzia. Neviem či sú to hlieny alebo čo to môže byť?????????? Stále prehĺtam, potom mám vysušenú sliznicu a musím skoro stále piť, žuvať žuvačku alebo cmúľať nejaké pastilky. Je to veľmi nepríjemné. Nemáte s tým niekto skúsenosti?. Ďakujem za každú radu. 🙂
@evina313 ahojky a mala si pocit pri prehĺtaní že nieco mas v hrdle ?
Môžem sa spýtať že aká je šanca že v 17 rokoch by som mal rakovinu žalúdka alebo pažeráka? Nefajčim
@vlcik1 ahoj aj ti to pomohlo?
@anjelikdianka ahoj viem že je to stara téma, mala si aj problém s prehĺtaním,?
@stanley777 Ahoj viem že to už stará téma, ale zabralo ti niečo , lebo ja mám niečo podobné ďakujem za odpoveď
@majkuska dobrý večer a ja mám to isté môžete mi prosím poradiť ako sa zbaviť toho aj mňa akoby tiskalo v hrdle akoby som tam niečo mala bola som na krčné mandle mi vybrali stále to cítim ale ja sa až bojím čo mi je aj na ultrazvuku má poslali ale nič mi nenašli ani štítu žľazu mám sucho v hrdle a nemôžem sa toho zbaviť môžem poprosiť o radu ďakujem 🙂

Ja mam uz pocit niecoho v krku 2 mesiace a suche hrdlo, niekedy je to lepsie, inokedy horsie. Stalo sa mi to tesne po beznom zapale hrdla a po nadche. Vytvoril sa mi opuch celého hrdla a po prelieceni antibiotikami, mi zostal pocit cudzieho a nepríjemného predmetu v hrdle pocas prehltania. Navyse o 2 tyzdne to zacalo byt aj bolestive, len pri prehltani. Bol som na krcnom, ale povedali mi, ze mam len suche hrdlo. Vysetrenie na stitnu zlazu je tiez OK. Neurolog ma zbavil bolesti v krku aspon, ale pocit cudzieho objektu neustale pretrvava. Bol som aj na gastre, kde som dostal tablety proti kyseline, aj ked necitim, ze by som ju mal. Gastroenterológ sa ma pýtal, či som si dal urobit testy na pečen. Takze dám si ich urobit a uvidim.