Pocit horúčavy ako príznak Covidu-19
Ahojte, mali ste niektorá pocit horúčavy ako príznak covidu ?
Ano ked som mala horučku šla som zhorieť
Mne sa počas covidu rozbehla štítna žľaza - hypertyreoza a to mi spôsobovalo veľkú horúčavu zvnutra
@sykoroka_dizajn prosim Ta, to fakt??? Ja mam hypertyreozu po porode, spustac je vzdy porod. Prvy raz sa mi to spustilo po druhom porode, potom po zalieceni klud 5 rokov a znova po tretom porode to mam. Covid som este nemala, ale lize nas to z kazdej strany. Doktor mi neodporucal ockovanie, ked mam tam silny utok na stitnu zlazu, ze by to mohlo este zhorsit a skoncim hned vyoperovanim stitnej. Ale kedze tu citam, ze Ti to spustil samotny covid, tak asi je to v konecnom dosledku jedno 🙄. Mozes mi napisat viac o tom v SS, prosim? Ake si mala priznaky a kedy sa Ti to spustilo? Dakujem Ti.
No ja neviem teda čo mi je, asi to nebude covid, ale strašne teplo mi je, horúco a pritom inokedy doma sedím v mikine.. aj vonku sneh a ja v šľapkách bez ponožiek som išla v pohode na dvor a nie je mi zima 🤷🏻♀️
Tak ak nemas covid, tak potom to moze byt nieco hormonalne, vysoky tlak. Ja to mam tiez z hypertyreozy, aj vysoky tlak a ked mi stupne, tak mam aj navaly horucavy.
@nevenka tlak mávam práveže nižší 😄 a nemám ani že nával, je mi proste nonstop horúco
Ahoj,ja som to mala pri kovide a ešte dlho potom,ale mala som aj iné príznaky.Tá horúčava bola zvláštna,mala som to aj vtedy,keď som nemala zvýšenú teplotu.
Netuším koľko máte rokov, ale podľa toho čo píšete môžu byť za tým hormóny. Alebo začínajúca premenopauza.

Toto som mala skôr ku koncu choroby, keď už mi ustúpili teploty, tak som mávala akoby návaly horúčavy