icon

Pocity tlaku v hlave a búšenie srdca

martinee
6. mar 2025

Ahojte chcem sa vás spýtať mam pocit ze má tlačí za hlavou niečo aj mi niekedy celá hlava ako keby zviera taký kŕč ked zle sa mi aj počuje zadrzim nos dych tak mám pocit ako keby sami za hlavou niečo nafúklo a začne mi pískať hlave dotoho príde zavrat a zrazu brutke búšenie srdca mal som mri aj CT aj krčné a nic už neviem čo ďalej celkovo sa zle cítim paměť mám už úplne mimo 😢😢😢už nevládzem

loliki
6. mar 2025

A výsledky vyšetrení sú aké? Neurológ, krčná chrbtica, cievne...? Vitamíny, Thiamín, B komplex?

martinee
autor
6. mar 2025

@loliki CT poriadku aj MRi na krčnej som nebol a cievne myslíte mozgu ??to som bol na to MRI a nic 😮‍💨😒😒😒

martinee
autor
6. mar 2025

@martinee kebyže my zistia hocičo už tak by sa nasadila liečba ale 😢stále nič a ja už nevládzem každý deň je premna boj

arm3
6. mar 2025

Mne takto pred rokmi začala migréna. Z toho pocitu v hlave búšenie srdca panicky záchvat, všetky vyšetrenia ôk. Neskôr vysoký tlak na začiatku migrény. Až po tuším 2 rokoch nejaký starší doktor na urgente stanovil diagnózu - migréna. Nemôže to byť to?

martinee
autor
7. mar 2025

@arm3 neviem ale ja pociťujem úplne aj ako keby strácam vedomie úplne mi pískať ušiach 😒

martinee
autor
11. mar 2025

@martinee pomôžete mi

sonkamirka
30. máj 2025
@martinee

@martinee pomôžete mi

@martinee ja mam taketo tlaky z krcnej,mam tam vysunute platnicky,des a hruza...pomaha mi krcny golier a stahovacie pruhy na chrbat...chcelo by to mr krcnej alebo aspon odstranit stuhnutie krc.svalov