Podarilo sa vám stiahnuť kožu na prsiach?

limetka69
30. máj 2016

Ahojte zienky, od puberty som mala velke prsia, ale nikdy neboli pevne a pekne. Hotova katastrofa, uz v 15 tich boli natiahnute pod ich vahou. Pred rokom som schudla, samozrejme, ze sa zmensili, ale o to boli skaredstie, noca teraz tri mesiace po porode bez kojenia uz ani nevravim. A to mi treba este schudnut aspon 10kg. To si nechcem ani predstaviť co sa s nimi stane. Cvicim, ide to dole, samozrejme prsia najviac, a tak sa mi natiska otazka, ze ked budu mensie, lahsie ci nejakymi cvikmi dokazem tu kozu stiahnut, alebo sa len vypracuju svaly pod nimi. Podarilo sa nejakej z vas aspon jak tak tu kozu stiahnut. Ved brucho sa stiahlo, da sa to aj s prsnikmi? Ci už len plastika? Dakujem za vase skusenosti.

sissy27
30. máj 2016

@limetka69 skrátim to - len plastika... žiadne cviky, žiadne zázraky... brucho (predpokladám po tehotenstve) je niečo iné, to bola len krátka doba v porovnaní s prsiami a aj oveľa menej natiahnutá koža... hlavne tá koža na bruchu bola stále pevná, nepovolila a brucho ti nepadlo kamsi ku kolenám... a teda aj to brucho sa nie každej podarilo dostať do pôvodného stavu, veľmi často ostalo potrhané, uvoľnené...

pribinak
30. máj 2016

Asi len plastika, ak dojčís babatko tak urcite este počkaj, lebo ked ukončia dojčenie, tak prsia trochu zas zmenia tvar.