Pohotovosť - hmatná uzlinka v ľavej ingivnie
Dievčence som dnes skončila na pohotovosti a zajtra idem k svojmu lekárovi mi zistili že:hmatná uzlinka v ľavej ingivnie... nemáte s tým niektorá skúsenosť čo to je sa až zajtra bojím ísť k lekárovi vám pravdu poviem...
@loginexistuje už som uviedla že jeho tetovanie mi je ukradnuté mne išlo o prístup... Ak tupá bolesť pod bruškom čo človek až chodiť nemôže nieje na pohotovosť, s kurim okom som tam určite nešla 🥺
@trgypadl ak by som tam išla pre rozmar ani neriešim mňa zarazilo správanie lekára nič viac... Teraz to už tak bolí že neprajem nikomu
@diwotworna no co si zistila? Uz si bola u lekara?
@diwotworna to moze byt kludne hernia...ono to je aj bolestive ale ked ta vysetri tvoj lekar budes mat istotu ;)
@derdia
@lucinka5051 dievčence sedím ešte u lekára a podľa všetkého mám pruh 🥺
@diwotworna drz sa💞
@trgypadl ďakujem krásne 🥰
@diwotworna ano to je hernia 🙂 neboj ak aj ano nic strasne ma to vela ludi ... ja som mala tiez, laparoskopicky urobili a rychlo som bola fit
@lucinka5051 no len bolesť to je jak šľak 🙄
@diwotworna no uz vies?
@derdia áno mam natiahnuté šľachty na ľavej stene a slabý pruh zatiaľ to budú pozorovať a uvidí sa pri najhoršom operácia 🙂

@loginexistuje ak to aj nebol stav na pohotovost da sa to slusne odkomunikovať, ten clovek ide na pohotovost v domnení, ze mu pomozu,vypocuju... a nie ze ho zvozia pod ciernu zem