Pohyblivá hrčka na krku
Nahmatala som si nebolestivu pohyblivu malu hrčku na boku krku pod sankou...viete mi niekto povedať co to môže byť? Ja už myslím na to najhoršie a neviem sa upokojiť..Keďže je sobota nemôžem ist k ziadnemu lekarovi preto sa trápim doma..ďakujem za každú odpoveď
@dana243 obyčajná uzlina. Nebola si chorá? Vyčerpaná? Alebo chorá budeš. Mávam to vždy pred alebo po chorobe
Uzlina
mám aj ja teraz, 4ks, konečne jedna začína z mega rozmerov pomaličky miznúť 🙂 Ale som už t´ždeň chorá, viem, že je to z toho, stáva sa mi to. Niektoré uzliny mi ale ostali pod sánkou (nepohyblivé, tvrdé) ešte od puberty po chorobe, niekedy úplne nezmiznú. Neboj sa, ona sa ti mohla vtvoriť aj od malej infekcie (pokojne aj prievan, zub, nádcha...) a možno je to nejaký svalový spazmus.
mám aj ja teraz, 4ks, konečne jedna začína z mega rozmerov pomaličky miznúť 🙂 Ale som už t´ždeň chorá, viem, že je to z toho, stáva sa mi to. Niektoré uzliny mi ale ostali pod sánkou (nepohyblivé, tvrdé) ešte od puberty po chorobe, niekedy úplne nezmiznú. Neboj sa, ona sa ti mohla vtvoriť aj od malej infekcie (pokojne aj prievan, zub, nádcha...) a možno je to nejaký svalový spazmus.
@dotka04 nemám ani nádchu, ani infekciu..ja už viem ze som vybavena
@dana243 Akože prepáč ale toto je na psychiatra. Naštuduj si telo človeka
Najprv sa daj psychicky do pohody, bodaj by si len prenahala, podla mna tvoje spravanie nie je ok.
Podla mna prehanas. Zvacsene a take uzliny ako popisujes su uplne normalne. Ak je to pohyblive je to ok. Skor by som spozornila ak by to bolo tvrde a nepohyblive mozno mesiac. A nie tak ako popisujes
Nasla si to dnes. Sleduj 2 tri tyzdne ci sa to bude menit. Zi tak ako doteraz a nie, ze ani o dceru sa nevies postaray
Nasla si to dnes. Sleduj 2 tri tyzdne ci sa to bude menit. Zi tak ako doteraz a nie, ze ani o dceru sa nevies postaray
@sweet20 to sa ľahko hovorí.. nasla som to v stredu úplne náhodou som to nahmatala ..takto sa nedá žiť..úplne som dnes nič nerobila pritom som aktívny človek ale momentálne nemám náladu ma nič..
@anonym_55c037 prosím??
@dana243 nepros a vyhľadaj odobornú pomoc, vážne ale. Kvôli zdurdenej uzline neveis fungovať. 😀 da

@dana243 Na 99,9% je to lymfaticka uzlina... Jw ro uplne bezna vec, ma to skoro kazdy...