icon

Pomáha masticha pri liečbe Helikobakter pylori?

16zolik16
21. jan 2024

Ahojte, chcem sa spýtať po koľkých dňoch týždňov mesiacov vám bolo lepšie pri užívaní mastichi.
Ďakujem

viera
21. jan 2024

@16zolik16 cca po 2-3tyzdnoch…

16zolik16
autor
21. jan 2024

@viera ďakujem brala sú len mastichu active?

viera
21. jan 2024

@16zolik16 Ano aj s octom…A brala som to 3-4mesiace…Aj stravovanie zmenila a pila vela vela vody.

summer23456
21. jan 2024

@viera prosím ta ako s octom do to brala

16zolik16
autor
21. jan 2024

@viera ako s octom?

taynee
Odpoveď bola odstránená
walentina7
Odpoveď bola odstránená
16zolik16
autor
21. jan 2024

@taynee ako myslis zle ?

viera
21. jan 2024

@16zolik16 Pozri na www.mastichaterapia.sk.Aj ti poradia….Mne nebolo zle…Praveze kazdym dnom lepsie a lepsie ale vyplnovala som vsetko co trebalo na zlikvidovanie helicobaktera.Pretoze ja som si nedala antibiotika a prave mastichou som ho porazila….

yvkaivka
23. okt 2024

@viera prosim Vas ,mne sa po tej mastiche grga a citim chut tej tabletky.aj Vy ste to to tak mala?

viera
23. okt 2024

@yvkaivka nie, nepamatam si nieco take....

yvkaivka
23. okt 2024

@viera ďakujem za odpoveď

yvkaivka
23. okt 2024

@viera prosim Vas a uzivali ste to pred jedlom ci aj po jedle.ja to davam cca30min.pred jedlom ale vysypem ampulky na lyzicku a zapijem vodou.a vy ste sa zbavili helicobaktera?ak ano za aky cas

viera
23. okt 2024

@yvkaivka Nepamatam si uz presne postup,bolo to davnejsie a ano zbavila som sa ho definitivne. Brala som to 3-4mesiace.Potom po dobrati po mesiaci sa robili testy ako aj po dobrati po pol roku a bolo to negativne.Ja uz som citila po mesiaci zlepsenie…A musim zaklopat doteraz nic…Ani raz sa nevratil.Lenze ja som naozaj splnovala co trebalo.Helicobakter mi robil neskutocne problemy a nechcela som 3kombinaciu antibiotik a potom este nejake acidiva(ci ako sa to volalo) uzivat na zaludok🤦‍♀️…Lebo ze su to silne antibiotika..

yvkaivka
24. okt 2024

@viera prosim vas ako sa stravujete,jete vsetko?teda comu sa vyhýbatenv jedle?

ina222
31. mar 2025

ahojte začala som brat mastichu strong and pure .neskutočne ma začala páliť zaha ...kúpila som ju v DM ...neviem či táto masticha je dobrá ...viete mi niekto poradiť čo s tým ?? veď masticha by mala zabraňovať paleniu záhy ale mna teda začala páliť aleze veľmi ...ďakujem