Pomáha Peritol na zlepšenie chuti do jedla?
Čo pomaha na chut k jedlu ? Mozem brat peritol ?
Nic mi nechuti jest mate skusenosti?
@helusa1994 Nechutenstvo môže mať asi milion dôvodov, ako prvé by som poriešil, či nemáš anémiu. Tá býva často dôvodom nechutenstva.
No a potom to môže byť hocičo od helikobaktera po rakovinu žalúdka.
@thirstymonk vysledky vsetke mam dobre som zdrava len mam 30 rokov a 42 kg malo jem a terz posledne dni nemam chut vobec mam stiahnuty zaludok pijem len vodu zjem banan a suchare to je vsetko som z toho taka slaba
nechutensto može byť príznak depresie. Moja dcéra užíva peritol, 1/2 tabletky denne, neberie to poctivo. Chuť do jedla sa jej vrátila.
@idasa peritol som brala 3 mesiace vkuse zo zaciatku som mala chut jedla som casto potom to prestalo a yz ho neberiem
@helusa1994 dôvod nechutenstva mojej dcéry je depresia, užíva lieky na depresiu a toto popri tom, peritol užíva len krátko
@idasa a na depresiu berie ake lieky ?
kľudne aj z psychiky... peritol poznám, mne pomáhal. Nechutenstvom trpím každý deň celé doobeda - takže viem o čom píšeš.
na posilnenie si kúp Nutridrink...
@deti95060810 nutridrink som pila nechuti mi to a chodim na wc z toho
@helusa1994 tiež mi moc nechutil, ale išlo o moje zdravie takže som sa troška zaprela... čo všetko človeku nechutí - v prípade liekov jednoducho musíš. nie si predsa dieťa do 5 r.
@helusa1994 magrilan- to sú lieky na depresiu, nie na chuť k jedlu. Ja som len chcela povedať, že dôvod k nechutenstvu môže byť aj v hlave, niekedy si to človek nemusí uvedomiť.
@idasa ved to

@helusa1994 ach kiežby som to mala ja ja zas zjem aj keď nemám chut. Ono asi záleží aj z čoho máš nechutenstvo ja mám napríklad reflux a občas mi je nevoľno dávam si nolpazu momentálne ozzion. Nemáš nejaké zdravotné problémy? Alebo intoleranciu?