Pomáha psychológ riešiť úzkosti z obáv o dieťa?
Ja konkrétne trpím úzkosťami z prílišného strachu o dieťa. Je tu niekto komu pomohol psychológ s týmto problémom? Alebo je tu niekto , komu sa to podarilo spracovať samému?Ďakujem.
skus najskôr sama , knihy počitat, namotivovat sa
No veď to že moje dieťa za posledné mesiace gingitivida, zihlavka, žalúdočná viróza a ja som už ako chodiaca múmia, stále ju kontrolujem, keď je náznak, že niečo nie je v poriadku reálne mi príde zle. Snáď to je len obdobie, ale chcem tu byť pre ňu v dobrom duševnom zdravý, preto zvažujem či treba zájsť ku psychológovi.
Chod. Ja som bola. Ak máš dobrého psychológa, tak ta nasmeruje a otvorí ti nové zmýšľanie. Lebo ty vidíš len to jedno. Robíš to pre seba a pre svoje dieťa. O duševné zdravie sa treba starať tak isto ako o fyzické 🙂 držím palce
ake stare je dieta? ja som mala nieco podobne, maly v 4r chytil salmonelu (asi najhorsie), potom niekolko brusnych viroz, dalej typicke virusy a bakterie, cize boli obdobia ze "kazdu chvilu nieco", co som dost tazko znasala...nebola som s tym nikde, lebo vzdy sa samozrejme uzdravil a mne pomahalo nasledne vidiet ho, ze je v pohode a postupne som sa vzdy aj ja ukludnila...dokrorka mi na imunitu odporucila aj probiotika (este aj dost chudol popri chorobach) a skor sa drzim toho, ze proste je to sucast detstva a vyvoja, ja to musim prekonat a cim skor zabudat na tie zle obdobia a tesit sa z tych lepsich...ty vies, ake velke tie uzkosti su, ak mas pocit, ze by ti pomohol psycholog, skus

Ahoj momentálne na mňa dolieha to iste, lebo všade kde sa pozriem chore deti babatka vírus 🙈 stale si vravim ze co sa ma stat sa stane ale celkovo blbý rok akysi pre viacerych