icon

Pomáha psychológ riešiť úzkosti z obáv o dieťa?

19. mar 2025

Ja konkrétne trpím úzkosťami z prílišného strachu o dieťa. Je tu niekto komu pomohol psychológ s týmto problémom? Alebo je tu niekto , komu sa to podarilo spracovať samému?Ďakujem.

fiirsttiime
19. mar 2025

Ahoj momentálne na mňa dolieha to iste, lebo všade kde sa pozriem chore deti babatka vírus 🙈 stale si vravim ze co sa ma stat sa stane ale celkovo blbý rok akysi pre viacerych

sara07
19. mar 2025

skus najskôr sama , knihy počitat, namotivovat sa

autor
19. mar 2025

No veď to že moje dieťa za posledné mesiace gingitivida, zihlavka, žalúdočná viróza a ja som už ako chodiaca múmia, stále ju kontrolujem, keď je náznak, že niečo nie je v poriadku reálne mi príde zle. Snáď to je len obdobie, ale chcem tu byť pre ňu v dobrom duševnom zdravý, preto zvažujem či treba zájsť ku psychológovi.

lucia13022023
19. mar 2025

Chod. Ja som bola. Ak máš dobrého psychológa, tak ta nasmeruje a otvorí ti nové zmýšľanie. Lebo ty vidíš len to jedno. Robíš to pre seba a pre svoje dieťa. O duševné zdravie sa treba starať tak isto ako o fyzické 🙂 držím palce

mabenn
19. mar 2025

ake stare je dieta? ja som mala nieco podobne, maly v 4r chytil salmonelu (asi najhorsie), potom niekolko brusnych viroz, dalej typicke virusy a bakterie, cize boli obdobia ze "kazdu chvilu nieco", co som dost tazko znasala...nebola som s tym nikde, lebo vzdy sa samozrejme uzdravil a mne pomahalo nasledne vidiet ho, ze je v pohode a postupne som sa vzdy aj ja ukludnila...dokrorka mi na imunitu odporucila aj probiotika (este aj dost chudol popri chorobach) a skor sa drzim toho, ze proste je to sucast detstva a vyvoja, ja to musim prekonat a cim skor zabudat na tie zle obdobia a tesit sa z tych lepsich...ty vies, ake velke tie uzkosti su, ak mas pocit, ze by ti pomohol psycholog, skus